Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Če se obnaša tako, ste zanj le dekle za tolažbo

Čeprav bi najraje spregledali dejstva, ki govorijo o tem, da v vašem objemu preboleva bivšo, je ob njih bolje pobrati šila in kopita.

11.7.2019 ob 5:10

!SSL
par_ljubezen_micna.jpg

Sestajate se z nekom. Vajina zveza je še sveža, veste pa, da je on pred kratek končal dolgo razmerje ali celo zakon. Sicer ste veseli, da ga je razhod ponesel v vaš objem, a hkrati se sprašujete, če zanj niste le dekle za tolažbo.

Kaj zgovorno priča o tem, da njegova čustva do vas niso pristna, razkriva Your Tango.

Povsod so še fotografije bivše

Ko odpre denarnico, vas iz nje pozdravi njen nasmeh, v stanovanju je še vedno polno njenih fotografij, prav tako na njegovem računalniku in telefonu.

Vse to žal ne napoveduje nič dobrega. Kajti tako, kot je ona povsod okoli njega, je še vedno v njegovih mislih in priznali ali ne, tudi v srcu.

Njegovi prijatelji so presenečeni nad vajino zvezo

Njegova sestra je debelo pogledala, ko vas je predstavil družini, mama mu je namenila obtožujoč pogled, prijatelji so se pomenljivo spogledali. Skratka vsi, ki ga dobro poznajo so presenečeni nad dejstvom, da ima novo dekle.

Zakaj? Ker vedo, da bivše še ni povsem prebolel, zato je zanje presenetljivo, da je stopil v nov odnos, v katerem pa ne išče drugega, kot tolažbe.

Vajin odnos je predvsem fizične narave

V večini razmerji za tolažbo igra seks glavno vlogo. Ali celo edino. Pomislite torej, kakšna so vajina srečanja.

Ne pogovarjata se o ničemer resnemu

Tudi če vi hočete napeljati pogovor na resnejše teme in globlja čustva, on spretno spelje pogovor na lahkotnejše zadeve. Kajti dobro ve, da je zveza z vami zanj zgolj tolažba, ki nima ravno svetle prihodnosti.

Noče načrtovati

Niti za en teden vnaprej, kaj šele en mesec ali dlje. Ker v resnici ni prepričan, da bo vajina zveza tako dolgo trajala.

Veliko govori o bivši

V pozitivnem ali negativnem smislu. Vedno beseda nanese nanjo. Včasih se čeznjo pritožuje in se jezi, drugič se ob tem, ko jo omeni, njegove oči orosijo.

Ne glede na to, kakšna čustva ga ob misli nanjo prevevajo, še vedno je v njegovem srcu, vi pa ste zanj zgolj dekle, ki naj bi jo mu pomagala iz njega pregnati.

Avtorica: M. FL.
Foto: Gettyimages

Priporočamo tudi: Zakaj je seks z bivšim tako mamljiv? (odgovor strokovnjakinje za razmerja) Ali pa: 6 znakov, da vas bivši še ni prebolel (in si vas želi nazaj)

Preberite še: To je razlog zakaj se vračate k nekomu, ki vas je zapustil


oddajte komentar

preberite tudi

Ženske so naveličane enih in istih tehnik

Takšen je zakon brez seksa (resnične izpovedi žensk)

Niste nemočna žrtev in druge resnice, s katerimi bo razhod lažji

ne spreglejte

Nikoli ne zamudite vaših najljubših vsebin! Prijavite se na mične e-novice!