Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

7 moških spregovorilo o njihovem najbolj umazanem seksu

Seks je včasih dobesedno umazan, o čemer pričajo izkušnje moških, ki so se soočili z manj prijetnimi posledicami telesne ljubezni.

20.7.2018 ob 4:01

par_spalnica_seksi_micna.jpg

Ob oznaki umazan seks večina pomisli na poredne igrice, ki parom služijo za popestritev spolnega življenja. A intimni akt je lahko dobesedno umazan, kar dokazujejo pričevanja sedmih junakov, ki so Cosmopolitanu zaupali, kakšne posledice imajo lahko vroče igrice. Namig: veliko je bilo umivanja in pranja. 

Jagode in čokolada

"Z drago sva se odločila, da bova najino intimo na višji nivo povzdignila z jagodami in čokolado. A zadeva je v praksi težje izvedljiva, kot v teoriji. Povsod so bili najini čokoladni odtisi. Ne samo tam, kjer bi si jih želela." Marc, 29 let.

Masažno olje v presežkih

"Uporaba masažnega olja se nama je zdela odlična ideja, nisva pa razmišljala o tem, da se bo vpilo v rjuhe, odeje, vzglavnike in vzmetnice. Nisva bila dovolj izkušena, da bi vedela, koliko olja uporabiti. In sva ga preveč." Bryan, 28 let.

Lubrikant … povsod

"Prvič sva s seboj v posteljo vzela lubrikant. Privoščila sva si takšnega, v veliki embalaži in ga uporabila več, kot bi ga bilo pametno. Dobesedno prekrita sva bila z lepljivo, mastno, spolzko sluzjo. Zjutraj, ko sva se zbudila, sva jo imela tudi v laseh.« Derrick, 28 let.

Češnja na smetani

"Stepena smetana in češnje. Zdelo se nama je, da bi lahko bilo zabavno. V resnici ni bilo tako zelo. Težko je smetano nanašati natančno tja, kjer naj bi pristala. Na koncu sva jo imela povsod, tudi v nosu in na laseh." Pete, 28 let.

Znova pri smetani

"Z zaročenko sva prišla na idejo, da bi se igrala s smetano. Kliše, vem, a misel, da bi jo lizala s telesa drug drugega, se nama je zdela zabavna. Očitno se potem, ko sva končala, nisva dovolj temeljito umila. Naslednje jutro so imeli ostanki smetane na najinih telesih in posteljnini nevzdržen vonj." Kyle, 28 let.

Zabava z oljem

"Z dekletom sva izbrala nekaj masažnih olj. Njihov vonj se nama ni zdel sporen, a bila so izjemno lepljiva. Občutek sva imela, da sva premazana z lepilom. Seveda niso pristala le na telesih, temveč tudi na rjuhah, vzglavnikih, skratka povsod. Dobra novica: pod prho so se zlahka sprala. A seks medtem, ko sva bila prekrita z njimi, ni bil ravno zabaven." Luke, 28 let.

Tekoči lubrikant

"Kupila sva lubrikant z okusom. Enega tistih, ki zlahka priteče iz embalaže. Kot kečap na hot dog. En stisk in bil je povsod. Najbrž ni treba posebej poudarjati, da je mastnim igricam sledilo temeljito prhanje in pranje." Chris, 27 let.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

Starost, ko ženske najbolj uživajo v seksu

Vas po seksu boli nožnica? Tu se morda skrivajo razlogi

Presenetljivo: To je skupno parom z izjemnim seksom

ne spreglejte

Nikoli ne zamudite vaših najljubših vsebin! Prijavite se na mične e-novice!