Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

7 jasnih dokazov, da ljubi le tebe

Prava čustva razkriva s pravimi dejanji.

10.5.2018 ob 5:44

zaljubljen_micna.jpg

Včasih se morda sprašuješ, če je njegovo srce res samo tvoje. Kajti ob tem, da ti ob vsaki priložnosti ne pove, da te ljubi, si malo v dvomih. A nikar ne obupuj, raje pozornost nameni njegovemu obnašanju.  So namreč malenkosti, ki po pisanju portala Baner.fun brez besed zgovorno pričajo, da je tvoj in samo tvoj. 

Nikamor se mu ne mudi

To ne pomeni, da vedno zamuja na zmenke ali da ga moraš čakati, preden se odpravita na izlet. Pomeni pa, da želi, da bi se vajin odnos razvijal počasi. Korak za korakom. S tem ti sporoča, da je pripravljen upoštevati tvoja čustva, da noče prehitevati dogodkov in tako porušiti pristnega odnosa temveč, da želi zgraditi zvezo, v kateri bosta drug ob drugem povsem sproščena in prepričana v to, kaj si v resnici želita.

Neguje prijateljstvo

Če se te trudi kar najbolje spoznati, bi rad bil tvoj prijatelj. Nekdo, ki mu boš brez zadrege lahko zaupala vse in bo on vedno brez zadržkov zaupal tebi. S teboj deli ideje in posluša tvoje zamisli, pozoren je na to, kaj imaš rada in česa ne maraš, vselej, ko ga potrebuješ, ti priskoči na pomoč ter ne gradi zveze le na strasti in poželenju. Morda ti res ne pove pogosto (vsaj ne tako pogosto, kot bi si želela), da te ljubi, a si kljub temu lahko srečna. Kajti dobro se zaveda, da je iskreno prijateljstvo temelj vsake dolge romance in te temelje se trudi postaviti.

Drži besedo

Torej ti ne daja praznih obljub in ne zida gradov v oblakih. Zanj si najpomembnejša in vedno se trudi, da bi držal dano besedo, da bi bil v tvojih očeh zanesljiv in te tako ne bi razočaral. Ker si želi, da bi se ob njem počutila varno, prav to pa je tisto, kar omogoča trden in zdrav odnos.

S teboj počne tudi stvari, ki mu niso ravno ljube

V pravljičnem svetu gre za velike romantične geste in domiselne zmenke, v resničnem so zadeve veliko preprostejše. Njemu mu ni odveč s teboj ure hoditi po trgovinah ter iskati popolno obleko, poslušati vse podrobnosti z zadnjega srečanja s prijateljicami ali tvoje pritoževanje čez šefa. Rad te ima, zato je srečen, da je s teboj, čeprav počneta stvari, ki jim sam nikoli ne bo namenjal prostega časa.

Ob tebi se nenavadno obnaša

Verjela ali ne, zaljubljen fant se včasih malo nenavadno obnaša. Krili z rokami, se spotakne ob pločnik ali pripoveduje nenavadne šale. Ti si namreč njegova šibka točka in ob tebi se mu nekoliko zamegli razum. Hote ali nehote bi storil marsikatero neumnost, da bi le pritegnil tvojo pozornost in te očaral.

Posnema te

Če si opazila, da posnema tvoje gibe, uporablja besede ali fraze, ki jih pogosto govoriš ti, naroči jed, ki je všeč tebi vedi, da je njegovo srce tvoje. Z zavednim ali nezavednim posnemanjem te želi očarati in je pripravljen storiti vse, le da bi bil s teboj.

Ob tebi se stereotipno obnaša

Zaljubljen fant je prava zbirka stereotipnih obnašanj: v enem trenutku te malo draži, v drugem z dejani ali gestami kaže ekstremno predanost in te zasipa s komplimenti. Če so ti del njegovega odnosa do tebe si lahko prepričana, da je res samo tvoj in se namerava truditi, da bi tako tudi ostalo.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

Tantrični seks za začetnike (vse, kar morate vedeti)

Prepovedana ljubezen: Poročila sem se z moškim, ki je prijateljici zlomil srce (resnična izpoved)

5 malenkosti, zaradi katerih propadajo zveze

ne spreglejte