Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

10 idej za malce drugačen poreden položaj

Je čudovit, a zadeve v njem je vedno mogoče prestaviti na višjo raven.

24.4.2018 ob 4:20

postelja_ThinkstockPhotos-124818451.jpg

Seveda ga imaš rada. Je malo poreden, prvinski, med njim si lahko do orgazma pomagaš sama in zato je pogosto na vajinem seksi dnevnem redu. A ker je zadeve vedno mogoče izboljšati, poglej nekaj trikov, ki jih priporoča britanska izdaja Cosmopolitana in bodo celotno izkušnjo v položaju po pasje postavili na višji nivo.

Malo tepežkanja

Veliko je takšnih, ki so že spoznali novo dimenzijo, katero položaju po pasje zagotavlja nekaj njegovih udarcev po tvoji zadnji plati. Začnita nežno in počasi stopnjujta zadeve. Dokler bo zate prijetno, je dovoljeno ve.

Plitka penetracija

Tisti, ki ima penis, običajno v tem položaju dokaj hitro doživi orgazem. Zato bi morda bilo bolje, če bi včasih vse skupaj potekalo v plitki penetraciji. Naj vate ne prodre pregloboko. Sam začetek tvoje nožnice je najbolj občutljiv in takšno igranje ti bo zagotovilo več zadovoljstva.

Naj bo prvinsko

Medtem, ko on opravlja svoje, ti v kolenih prekrižaj nogi. Oba bosta deležna močnejših občutkov in ko boš to storila enkrat, boš zagotovo ponovila še kdaj.

Uporabi domišljijo

Res je, obraza drug drugega ne vidita, prav zato domišljiji lahko prepustiš proste roke in si zamišljaš, kakšni izrazi se mu narišejo na obrazu. Ali morda celo, da za teboj ne stoji tvoj dragi.

Igrajta se s temperaturo

Če te bo medtem, ko vaju bo peljal proti orgazmu, po hrbtu razvajal s toplim masažnim oljem ali s kapljicami vročega voska, boš deležna nečesa, česar prej še nisi poznala, a ti bo več kot ljubo.

Uporabi vibrator

Dragi skrbi za tvojo vagino, ti z igračko poskrbi za svoj ščegetavček.

Igrajta se samokolnico

Ta položaj je za telesno malo bolj pripravljene, vendar kdo pravi, da mu vidva ne bosta kos. Ti se s komolci in spodnjimi deli rok nasloni na podlago, s trupom se nagni naprej, on pa naj te prime za stegna in dvigne tvoji nogi. Pa veselo vožnjo.

Izkoristi vse prednosti

Najboljši del poze po pasje je, da je pri njej veliko možnosti za stimulacijo G točke. Kar pomeni, da so orgazmi, ki si jih med njim deležna, več kot izraziti. Dejstvo, ki temu položaju že samo po sebi zagotavlja dodano vrednost.

Naj bo navlaženo

Malo dodatne vlage vedno pride prav. Tu nastopi dober lubrikant. Naj z njim prepoji tvoje vaginalne ustnice in samo vagino, ter tako še poveča možnost za tvoj in njegov vrhunec.

Bodi aktivna

Penetracija je v tem položaju globlja in zate lahko malo neprijetna. Zato ga izzovi: naj on miruje, ti se s telesom premikaj naprej in nazaj ter zadeve prilagajaj sebi. To bo v njemu še okrepilo pričakovanje, ti pa boš imela vse niti v rokah, kar je nedvomno velik plus.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

Kaj se zgodi s penisom, če ga moški ne uporablja

Izkušeni poklicni spremljevalec iskreno o tem, kaj vse od njega pričakujejo ženske

Naj bom v očeh drugih še takšna packa, poskrbela bom zase (iskrena izpoved)

ne spreglejte