Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Za zaposlene ženske: kosmiči po naročilu

Ni več izgovora, da bi izpuščale zajtrk.

20.3.2015 ob 11:00

shutterstock_252916060.jpg

Jutranja naglica marsikomu ne dopušča priprave zdravega in hranilnega zajtrka, a to še ne pomeni, da si ga ne bi mogle privoščiti. Lahko se lotite trika, o katerem smo pisali že v članku Trik, kako boste zagotovo pojedli zajtrk, lahko pa si privoščite malce razvajanja in si okusno mešanico svojih najljubših kosmičev naročite kar na dom.

Muesli00005.jpg

Gre za nov pristop k uživanju zajtrka: preko spleta si sestavite svoj paketek, pri čemer lahko izbirate med osmimi vrstami kosmičev, enajstimi vrstami sadnih dodatkov, petimi vrstami oreščkov, petimi vrstami čokolade, štirimi vrstami superživil in tremi začimbami.

Ideja se je porodila spletni trgovini MojaČokolada.si in kosmiče poimenovala izMUESLI. Večina sestavin je brez glutena, zato je izdelek primeren tudi za vegane.

Muesli00002.jpg

"Glavna posebnost izdelka je ta, da si lahko poljubne sestavine uporabnik izbere sam, mi pa želene sestavine zmešamo skupaj ter dostavimo na dom. Dodali smo tudi možnost napisa na embalažo, tako da lahko izdelek podarimo tudi kot simpatično darilo z osebno noto," pravi direktor trgovine, Andraž Gavez in dodaja, da si želijo s kosmiči "po meri" ljudem ponuditi zdrav, okusen in kvaliteten zajtrk, s čim več lokalne, slovenske hrane.

Avtorica: B. G.

Foto: MojaČokolada.si in Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

Lasersko sem si pomladila vagino in takšen je rezultat (izpoved mame petih otrok)

Te besede si želijo slišati vse ženske

Jasni znaki, da ima ljubico

ne spreglejte