Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Theta zdravljenje: Vsak se ima moč pozdraviti v hipu

Izkazalo se je, da je učinkovita pri večini zdravstvenih težav, razen če jo blokirajo negativna prepričanja ljudi, ki si v sebi ne želijo ozdraveti.

22.11.2020 ob 5:50 | Foto: Gettyimages, arhiv založbe | Avtor: Mateja Blažič Zemljič (revija Suzy)

Theta zdravljenje: Vsak se ima moč pozdraviti v hipu

Izredno učinkovito energijsko tehniko zdravljenja je njena ustanoviteljica odkrila, ko je zbolela za rakom. Že rodila se je z okrepljenimi duhovnimi sposobnostmi in najprej izvajala intuitivne vpoglede za druge, preučevala taoizem, nutricionizem in zeliščarstvo, na pragu smrti pa se je povezala s stvarnikom, ki jo je vodil k ozdravitvi. Z njeno tehniko se vsak lahko poveže z njim na sedmi ravni obstoja vsega, kar je, saj od tam izhaja tako celjenje fizičnega telesa kot manifestacija vsega, kar si želimo uresničiti v življenju.

Na duhovno pot je Vianna Stibal stopila leta 1990, ko se je ločila od moža, ostala sama s tremi otroki in delala kot varnostnica v jedrski elektrarni. Zaradi zdravstvenih težav je začela študirati naturopatijo in odprla posvetovalnico, v katero pa so ljudje bolj hodili po njene intuitivne vpoglede kot prehranske nasvete. Korak naprej je prinesla kriza – vnetje na desni nogi je napredovalo, odkrili so ji kostnega raka, tumor v desni stegnenici, rešitev pa je uradna medicina videla v amputaciji. Napovedali so ji le še nekaj mesecev življenja in jo opozorili, da se ji noga lahko zlomi ob hoji. V skrajni stiski se je obrnila na stvarnika z vprašanjem, zakaj ona. Nepričakovano je dobila odgovor in vodenje in odločila se je, da se bo pozdravila. Začela je intenzivno razstrupljanje, molila, se zdravila na kliniki Mayo, od kreatorja pa dobila informacijo, da se je zastrupila z živim srebrom. Kljub vsemu je bila bolna vse do točke, ki jo je postavila na pot zdravilstva. Na taborjenju je teto hudo bolelo v trebuhu, Vianna pa s seboj ni vzela naturopatskih zelišč in ji je bila prisiljena pomagati podobno, kot je izvajala intuitivne vpoglede – izstopila je skozi kronsko čakro, vprašala stvarnika, kaj ji je, in rekla bolečini, naj izgine. In je! Enako je poskusila na sebi. Povezala se je s kreatorjem in ukazala, naj se zgodi zdravljenje – in delovalo je. Prišlo je do hipnega ozdravljenja, tehniko pa se je zaobljubila deliti s svetom, iz česar je razvila theta zdravljenje, pojasnjuje v knjigi Theta healing, ki je v slovenščini izšla pri založbi Primus.

Theta možganski valovi

Naši možgani poznajo pet različnih načinov valovanja: alfa, beta, gama, delta in theta. Nenehno ustvarjajo valove vseh teh frekvenc. Theta je stanje zelo globoke sprostitve, kot se uporablja v hipnozi, podobno je transu, sanjanju ali večurni meditaciji, možganski valovi se pri tem upočasnijo na frekvenco od štiri do sedem ciklusov na sekundo. Predstavljajo podzavest in nadzorujejo naše vedenje in prepričanja, na njih pa temeljijo tudi duhovne prakse tibetanskih menihov in kahun, havajskih 'čarodejev', ki hodijo po vroči lavi.

Ko v theta zdravljenju izstopimo iz svojega energijskega prostora in se povežemo s kreatorjem, domišljija postane resničnost

Znanstveno so dokazali, da pri Viannini tehniki vstopajo v theta stanje tisti, ki jo izvajajo, in prejemniki zdravljenja. Sama pravi, da proces poteka v stanju, ki ga imenuje zavest boga. Izkazalo se je, da je učinkovita pri večini zdravstvenih težav, razen če jo blokirajo negativna prepričanja ljudi, ki si v sebi ne želijo ozdraveti. Kot primer navaja žensko, ki je bila 18 let na invalidskem vozičku, po prvi terapiji začutila stopala, po drugi pa noge, a ni prišla na tretjo, saj bi izgubila invalidnino, če bi spet shodila.

»Vsi imamo ključe do lastnega zdravja, telesa in vitalnosti,« pravi Vianna. »V hipu lahko spremenimo svoja prepričanja in sisteme, ki vodijo naše odločitve. To so namreč programi, ki smo se jih naučili v otroštvu, nekateri se prenašajo iz roda v rod ali skozi več naših življenj. Oblikujejo se lahko na jedrni, genetski, zgodovinski in na ravni duše. Pogosto lahko ozdravimo šele, ko jih odstranimo in zamenjamo, saj s tem telesu omogočimo, da premaga bolezen.«

Vianna Stibal je ustanoviteljica theta healinga, energijske tehnike, ki ji je rešila življenje in povrnila zdravje.

V theta healingu sodelujemo s kreatorjem in raziskujemo podzavestni in zavestni um. Pri tem moramo paziti, kako zastavimo trditve, ki imajo v theta stanju neverjetno moč, da postanejo resničnost. »V globokem tehta valovanju odpremo vrata zdravljenju, vpogledom in hipnim manifestacijam s pomočjo kreatorja, če to naš um sprejme za resnično. Vizualizacija in pričakovanje, da se bo vizija uresničila, je tako del procesa, saj naše misli ustvarjajo naše življenje,« pojasnjuje in doda: »Možgani so kot mišica. Čim bolj jih razvijamo, boljši postajajo. Čim bolj se povezujemo s kreatorjem, bolje vidimo v notranjost telesa, izvajamo zdravljenja in opazujemo. Ko v theta zdravljenju izstopimo iz svojega energijskega prostora in se povežemo s kreatorjem, domišljija postane resničnost,« poudarja. Če želite poskusiti, ponavljajte spodnji dve vaji theta healinga.

Dnevna meditacija

Vsak dan jo izvajajte, da vadite povezovanje z vsem, kar je. Dlje boste zadrževali to energijo, lažje boste ustvarjali dobre stvari v svojem življenju, pravi Vianna. Predstavljajte si energijo, ki prihaja iz središča Zemlje skozi vaša stopala, se dvigne vrh glave kot čudovita krogla svetlobe. Skozi različne ravni obstoja se pomikate navzgor na sedmo raven – puf, ste že tam. Nato krogla svetlobe, ki vas obkroža, izgine in energija vsega, kar je, obda vsako molekulo in atom, ki vas delajo, kar ste, dokler se dokončno ne zlijete z ljubeznijo kreatorja in vsega, kar je. Tu ni strahu. Nežno občutite to energijo, kako se premika skozi vse. Zavedajte se, da ste del vsega in vsakogar. S to energijo se zlahka manifestira, saj ugotovite, da ste del vsega in vsakogar. Začutite lahko energijo, ki vas obdaja, in ko to ozavestite, je vaše telo v popolnem ravnovesju. Zdaj razmislite, kaj si želite v življenju. Predstavljajte si, da je to že del vašega življenja, da ste del tega. Globoko vdihnite in odprite oči. Popolnoma ste povezani z vsem, kar je. Občutite, da lahko spremenite izide in energijo v svojem življenju.

Prehod na sedmo raven obstoja

Trajalo bo nekaj časa, da boste možgane izurili, da gredo na sedmo raven obstoja. Če imate težave, od kreatorja zahtevajte, naj vas pelje tja, k ustvarjalni energiji vsega, kar je. Morda boste začutili ščemenje na vrhu glave, kar je znak, da ste povezani s kreatorjem oz. s kozmično zavestjo. Osrediščite se v svojem srcu. Začnite pošiljati svojo zavest navzdol v središče Zemlje, v energijo vsega, kar je. Od tam povlecite energijo skozi svoja stopala v telo, nato še skozi sedem čaker. Predstavljajte si, da se dvigne skozi vrh glave kot čudovita krogla svetlobe. V njej ste. Vzemite si čas in poglejte, katere barve je. Nato si predstavljajte, da greste navzgor v vesolje. Vstopate v svetlobo nad vesoljem. Prostrana in čudovita je. Zdaj greste navzgor skoznjo – in videli boste naslednjo sijočo luč, nato še eno in še eno. Nadaljujte svojo pot. Med lučmi je nekaj temnejše svetlobe, a je to plast pred naslednjo lučjo, zato nadaljujte. Končno se pred vami pojavi velika sijoča zlata luč. Pojdite skoznjo. Ob tem boste videli tudi temnejšo energijo, podobno želatini, ki vsebuje vse barve mavrice. Ko vstopite vanjo, spremeni barve. Videli boste razne barve in oblike. V daljavi je iskreča se belomodra svetloba kot biser. Napotite se k njej in se izognite modri barvi, ki je Zakon magnetizma. Morda boste zagledali modrico roza barve. Pojdite naprej, dokler je ne zagledate. To je Zakon sočutja, ki vas bo potisnil naprej. Tam je biserna svetloba v obliki pravokotnika, ki spominja na okno. To je vhod na sedmo raven. Pojdite skozenj. Opazujte, kako belo lesketanje prodira skozi vaše telo. Daje občutek lahkotnosti, gre skozi vas, a ima svojo esenco. Zdi se, kot da ne občutite več meja med svojim telesom in energijo. Postanete vse, kar je. Vaše telo ne bo izginilo, postalo pa bo popolno in zdravo. Tu je le energija, ni ljudi in predmetov. Če jih vidite, pojdite višje. S tega mesta lahko kreator vsega, kar je, izvaja hipna zdravljenja in vi ustvarjate na vseh življenjskih področjih.

Preberite še: Tina Košir: Najslabše je, če si prepovemo svoja čustva

Morda vas zanima tudi: Koncept spuščanja: 5 korakov, s katerimi boste spustili in se prepustili toku


oddajte komentar

preberite tudi

To so leta, pri katerih ženske najbolj uživajo v seksu

To so skrivnosti, ki jih ne upajo povedati svojim izbrancem (resnične izpovedi)

Trije glavni krivci, da moški v postelji odpove

ne spreglejte