Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Prikupni paketi Zobna miška za čas, ko izpadejo prvi zobki (podarjamo dve nagradi)

Zobna miška, ki pod posteljo ne pusti le kovančka.

16.4.2021 ob 5:35 | Avtor: Da. M.

Prikupni paketi Zobna miška za čas, ko izpadejo prvi zobki (podarjamo dve nagradi)

Zdi se, da so otroci naša inspiracija in navdih za marsikatero poslovno idejo. Prav to se je zgodilo tudi Sari, ki je po koncu porodniškega dopusta začela svojo podjetniško zgodbo. Zamislila si je darilne pakete, ki so nabiti čustev in pozitivne energije.

»Za mano je zelo lepo obdobje porodniškega dopusta, veliko dela, malo časa, vendar sem kljub napornemu urniku mamice našla trenutke za razmislek, kaj me v življenju veseli, me osrečuje, kdo sem in kaj bi rada počela, ko bo "dopusta" konec. Zelo rada osrečujem ljudi, od tod tudi moja ideja o paketku zobne miške pod blagovno znamko Minti,« nam je povedala Sara Kocjančič, ki je po izobrazbi notranja oblikovalka in obožuje vse vrste ustvarjanja.

Sara Kocjančič. Foto: Pure Little Moments

Koncept in celotno podobo paketov Zobna miška si je zamislila sama, prav tako so se v njeni glavi porajale ideje, kakšne bi bile ilustracije, ki pa jih je uresničila njena prijateljica Nika.

In kaj točno je Mintijeva Zobna miška?

Prvi Minti paketek se imenuje Zobna miška. »Ker je čas izgube zobka zelo posebno doživetje, si želimo, da bi lahko ta dogodek naredili tako poseben, da ga otroci nikoli ne bi pozabili. Vsebina paketka olajša delo staršem, ker miška poskrbi, da je v paketu vse in še več, kar potrebuje njihov malček/malčica, ko mu izpade mlečni zobek. Malčkom skozi skrivnostno pisemce polepša jutro, z vsebino pa jih prijazno vabi k rednemu ščetkanju zob.

Paketek vsebuje: pismo Zobne miške, 3 škatlice za shranjevanje mlečnih zob za starše, 3 kartice za ustvarjanje spominov, kartico za beleženje vsakodnevnega ščetkanja zob, zobno karto za preverjanje beline in peščeno uro za merjenje časa umivanja zob.Najpomembnejši del paketka je pisemce za malčka, ki ga starši odprejo, dopišejo ime njihovega otroka, dodajo drobno pozornost (denar ali kaj drugega) v zameno za zobek, nato pa ga skrijejo pod blazino. Ostalo vsebino lahko dodajajo kasneje, ali pa jo priložijo poleg pisemca,« svoj produkt opiše Sara in doda, da bo v prihodnosti še razvijala pakete, ki bodo namenjeni življenjskim prelomnicam, tudi tistim v odrasli dobi.

Na našem Instagram profilu poteka nagrada igra, v kateri lahko paket Zobna miška postane vaš, z njim pa boste obdarili še prijateljico, sestro ali katerokoli drugo mamico, ki jo boste označili v komentarju.

Preberite še: Žabje sedenje: Zakaj moramo biti pozorni na to, kako otrok sedi

Morda vas zanima tudi: 7 napak pri umivanju zob (in kako jih odpraviti za lepši nasmeh)

preberite tudi

Ne ljubezen in ne seks, to je ključno za zadovoljstvo v zvezi

Spoznajte jih: sedem znakov, da je dober v postelji

5 dejstev o ženskah, ki bi jih moral razumeti vsak moški

ne spreglejte