Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Oblika palca razkriva vaš značaj

Telesne značilnosti velikokrat izdajajo značaj posameznika, tudi oblika palca je glede tega zelo zgovorna.

22.8.2019 ob 6:00 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Oblika palca razkriva vaš značaj

Ste vedeli, da obstaja tesna povezava med značajskimi in fizičnimi lastnostmi? Tudi oblika palca med drugim veliko pove o značaju posameznika. Kot so zapisali na portalu Global remedy house obstaja pet osnovnih oblik tega prsta. Katere so in kaj razkrivajo?

Tip A: zgornja polovica prsta je večja od spodnje

Osebe s takšno obliko palca rade pretiravajo. Le težko ostanejo v sivem povprečju in vselej posegajo po zvezdah. Zadajajo si visoke, neredko preambiciozne cilje, v doseganje teh usmerijo vse svoje moči in ne priznavajo nikakršnih meja.

Čeprav cilje praviloma izpolnijo, se s svojimi dosežki ne ponašajo in jih ne obešajo na veliki zvon, zaradi česar jih vsi cenijo in spoštujejo, saj veljajo za delovne, ambiciozne in na drugi strani skromne ter čudovite osebe.

Preberite še: Imaš na sredini dlani X? To te čaka v življenju

Tip B: spodnja polovica večja od zgornje

Oblika, ki je značilna za ponižne, mirne, premišljene osebe, katere le redko izstopajo iz množice.

Cenijo drobne radosti, prisegajo na umirjeno življenje in so hvaležne za vse lepo, kar jim to namenja. Z nogami stojijo trdno na tleh, se zanašajo zgolj nase in rade pomagajo drugim. Gre za osebe, ki denarja morda res nimajo v izobilju, a so bogate po srcu in duši.

Tip C: obe polovici enaki

Posamezniki s takšno obliko palca vedno težijo k ravnovesju. V življenju iščejo harmonijo, verjamejo, da je v vsakem slabem nekaj dobrega ter lepoto najdejo tudi tam, kjer je drugi sploh ne bi iskali.

S takšno filozofijo, predanostjo, ki jo premorejo in z zvestobo samim sebi uspešno krmarijo skozi življenje ter ohranjajo tako mentalno kot fizično zdravje.

Tip D: fleksibilen palec

Palec, ki ga je mogoče ukriviti močno nazaj imajo osebe, ki so v življenju prilagodljive, se znajdejo v vsaki situaciji in vse, kar jim je namenjeno, sprejemajo kot izziv.

Gre za odprte, včasih ekscentrične posameznike, ki brez težav kažejo čustva, sprejemajo različna mišljenja, na podlagi novih dejstev spreminjajo tudi svoj pogled na svet, zato včasih delujejo kot ljudje brez hrbtenice. A to ne drži. Drži pa, da razumejo, da je spremembe treba sprejemati, ne pa jim za vsako ceno kljubovati.

Tip E: togi palec

Palec, ki ne glede na vse ostaja raven in pokončen, nakazuje na dominantno osebo, ki slovi po svoji trmi in strogo stoji za svojimi besedami. To so resni posamezniki, ki težko pokažejo čustva, cenijo pa družino, prijatelje ter veliko dajo na svoje zdravje.

Prav trma in vera vase ljudem s togim palcem omogoča, da ne glede na okoliščine stremijo k zadanim ciljem ter nalogam in ne odnehajo, dokler ne dosežejo tistega, kar so si sami ali so jim naložili drugi. Ni je stvari ali osebe, ki bi jim to preprečila.

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Šest ponosnih astroloških znakov, ki se dobro zavedajo svoje vrednosti


oddajte komentar

preberite tudi

Pozabita na položaj 69, poza 77 je prava za poletne užitke

Najboljši načini, s katerimi lahko moški ženskam pomagajo do orgazma

Tri največje napake žensk pri spletnih zmenkih (po mnenju moških)

ne spreglejte