Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Letošnji Ljubljanski maraton lahko z Adidasom začnete iz prve vrste!

Adidas bo tudi letos dvema tekačema na Ljubljanskem maratonu omogočil start iz prve vrste. Izžrebanca natečaja #takechargeljubljana bosta za startno linijo stopila skupaj z najhitrejšimi maratonci.

4.10.2017 ob 10:40

Adidas-PR.jpg

Tekaški privrženci že nestrpno pričakujejo konec oktobra, saj v prestolnico prihaja največji tekaški dogodek pri nas. Vznemirjenje pa je še toliko večje, saj lahko dva tekača doleti posebna čast – 29. oktobra bosta maraton začela iz prve vrste. Kot diamantni sponzor Volkswagen 22. Ljubljanskega maratona bo Adidas tudi letos med vsemi sodelujočimi v natečaju #takechargeljubljana izžrebal tekača in tekačico, ki bosta 21- ali 42-kilometrski tek začela v prvi bojni liniji. Srečna nagrajenca bo opremil tudi s profesionalno tekaško opremo in tako poskrbel, da letošnjega maratona zagotovo ne bosta nikoli pozabila. 

Na natečaju lahko tekači sodelujejo z izpolnjeno prijavo na spletni strani www.takechargeljubljana.si ali pa tako, da se v Adidasovih trgovinah v Ljubljani, Celju ali Mariboru fotografirajo s tekaškim okvirjem in fotografijo delijo na svojem Instagram ali Facebook profilu z uporabo #takechargeljubljana. Vsi, ki bodo sodelovali, so korak bližje k narekovanju tempa na letošnjemu Ljubljanskemu maratonu!


oddajte komentar

preberite tudi

Kako biti še boljša ljubimka (v spalnici in izven nje)

Raziskava je pokazala: To so ljudje, ki imajo v ljubezni največkrat smolo

Seksualna pozitivnost: Kaj to je in kdo je seksualno pozitiven

ne spreglejte