Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vitapur odprl 10. trgovino v Sloveniji

Vitapur je že več kot 10 let vodilna blagovna znamka na področju izdelkov za spanje, dom in prosti čas.

6.6.2016 ob 11:05

vitapur_n.jpg

Vitapur (AD Vita d. o. o.) je na trgu prisoten že enajsto leto.  Po desetih letih obstoja nismo prisotni le v Sloveniji, ampak tudi v vedno širšem mednarodnem okolju. Lastne blagovne znamke Vitapur, Hitex, Vitapur Family, Rosmarino, Scandinavia in Kiddo so sinonim za kakovostno in široko izbiro izdelkov za spanje, dom in prosti čas.


Poslanstvo Vitapurja je jasno in preprosto – odgovoren pristop do svojih kupcev, dobaviteljev in zaposlenih, inovativnost in poudarek na kakovosti izdelkov.

01_vitapur.jpg

Pomembno je poudariti, da je Vitapur eden izmed večjih proizvajalcev ležišč v Sloveniji. Ležišča blagovne znamke Hitex so tista, na katera prisega že veliko število ljudi vseh generacij, ki jim je nadstandardno udobje ključnega pomena. Sicer pa v svojem prodajnem programu nudijo izdelke za dom, ki so namenjeni boljšemu spanju in udobju: vzglavniki, odeje, posteljnina, ležišča, letvena dna; pripravi zdravih in okusnih jedi: kuhinjska posoda, noži in drugi pripomočki za kuhinjo priznane blagovne znamke Rosmarino; čudovit dekorativni in kopalniški program ter izdelke za kakovostno preživljanje prostega časa: potovalni program Scandinavia.


Tako Vitapur z izbiro različnih izdelkov za dom, spanje in prosti čas predstavlja ime za kakovost, pri čemer ne sprejema kompromisov. Kupcem ponujajo samo izdelke, za katere sami verjamejo, da ustrezajo najstrožjim merilom kakovosti.


03_vitapur.jpg

Z željo po uresničevanju pričakovanj svojih kupcev smo v četrtek, 2. junija 2016, dolgoletne izkušnje in vrhunske izdelke pripeljali tudi v Kamnik, v trgovski center Qlandia, kjer smo odprli že 10. trgovino v Sloveniji. Gre za nadaljevanje zgodbe o uspehu našega podjetja, podjetja Vitapur iz Slovenskih Konjic.

 

Na sami otvoritvi, ki je privabila številne ljudi, je podjetje Vitapur nasmešek na obraz otrok Vrtca Kamnik privabilo z donacijo otroških odej in knjig SuperMemo, za kar mu gre iskrena zahvala.

04_vitapur.jpg

 Obiščite nas v eni izmed trgovin Vitapur po Sloveniji ali v spletni trgovini www.vitapur.si in se prepustite razvajati z našo bogato ponudbo.


oddajte komentar

preberite tudi

41-letni devičnik išče ljubezen: »Želim, da je nedolžna«

Tantrični seks za začetnike (vse, kar morate vedeti)

Prepovedana ljubezen: Poročila sem se z moškim, ki je prijateljici zlomil srce (resnična izpoved)

ne spreglejte