Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vam je všeč Martha Stewart? Potem morate spoznati ta dekleta

Ob pogledu na njihovo delo, še nas prime da bi se z večjim veseljem posvetile gospodinjstvu.

24.1.2021 ob 5:50 | Foto: Instagram | Avtor: P. K.

Vam je všeč Martha Stewart? Potem morate spoznati ta dekleta

Popolno pripravljen pogrinjek, detajli kot se šika, hrana za pet zvezdic in vse skupaj postreženo z nasmehom. Martha Stewart je postavila visoka merila na področju gospodinjstva in postala najbolj znana ameriška gospodinja. Njen imperij je dosegel vse kotičke sveta in po njej se zgledujejo mnogi. S svojim načinom dela je postala inspiracija mnogim navdušenkam, ki že pridno gradijo svoje poslovne sanje in če vam je Martha pri srcu, potem morate obvezno pogledati tudi njene naslednice.

Athena Calderone

Ljubljenka Instagrama ima na svoje profilu več kot pol milijona sledilcev in njene objave so obnorele moderne ljubiteljice estetike, opremljanja doma, dekoracij in notranjega dizajna. Athena je vsestranska ženska, ki navdušuje s svojo eleganco in objavami na spletu. Snema tudi podkaste in piše svoj blog pod imenom Eyeswoon. Njene objave so prava paša za oči in vsekakor je prava inspiracija za mnoge ljubiteljice lepega.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Athena Calderone (@eyeswoon)

Laura Jackson

Laura je prava inovatorka na področju postrežbe in kuhanja hrane z namenom. Njen koncept delovanja sliši na ime Host in je obnorel številne moderne gospodinje. Gre za spletno skupnost, kjer jim Jacksonova ponuja nove načine za družabne večere, kjer ima glavno vlogo hrana z namenom. Svojim sledilcem predlaga inovativne načine, kako skozi tematske večere vpeljati nove okuse in pri vsem skupaj dodati še osebno noto. Nudi tudi predpripravljeno dostavo obrokov na dom, poslušate pa lahko tudi njene podkaste pod imenom Hosting with Laura Jackson.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Jackson (@iamlaurajackson)

Ajiri Aki

Akijeva je ustanovila malo podjetje pod imenom Madame de la Maison, ki se ukvarja s prodajo in najemom dekoracij za svečane dogodke. Počasi je ustvarila skupnost, ki je rasla do te mere, da Ajiri danes velja za eno najboljših na svojem področju. Njeno podjetje nudi storitve širom sveta, posel pa se je razcvetel do te mere, da postavlja različne dogodke, od svečanih večerij do modnih pist.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ajiri Aki (@ajiriaki)

Skye McAlpine 

Skye McAlpine je kolumnistka revije The Sunday Times, skozi svoje delo pa si je prislužila veliko število oboževalcev in sledilcev, ki občudujejo njene gastronomske in oblikovalske nasvete, ki jih spremljajo v reviji in preko njenih spletnih kanalov. Izdala je tudi dve knjigi receptov in osnovala linijo svojih namiznih pogrinjkov in dekoracij. Njena misija je, da ponovno popularizira prijateljska druženja ob dobri hrani in poudarja, da je lahko vse skupaj preprosto in še vedno na nivoju. Svojim sledilcem je odprla tudi vrata domače kuhinje in beležila vsak svoj korak s kamero, da bi dokazalo, kako preprosto je vse skupaj. Rada deli preproste in praktične nasvete, ki jih moderne gospodinje še kako potrebujejo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Skye McAlpine (@skyemcalpine)

Preberite še: Brez panike: Preslano jed lahko rešiš

Morda vas zanima tudi: Pet napak, zaradi katerih jajčka niso popolna


oddajte komentar

preberite tudi

Trije znanstveni razlogi, zakaj ženske privlačijo poraščeni moški

Vse prednosti veganskih kondomov

Podoba, ki razkriva vašo ljubezensko usodo: kakšni ste, ko se zaljubite

ne spreglejte