Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Tri zvijače, ki bodo iz kopalnice pregnale dolgočasje

Verjemite, tudi vaša ne bo več pusta.

9.1.2017 ob 9:05

kopalnica_shutterstock_99749672.jpg

Ni treba, da bi bila kopalnica pusta in dolgočasna. Oplemenitite tudi svojo. S predmeti, ki jih zagotovo že imate doma, le nikoli o njih niste razmišljali kot o kopalniški opremi. 

Nam že sledite na Facebooku 

Stol

Pravo pohištvo v kopalnico vnaša več prostora. Izposodite si stol v jedilnici ali v drugemu prostoru. Lahko si kupite takšnega, samo za kopalnico. Zagotovil vam bo mirno oazo, na kateri si boste lahko po kopanju ali prhanju počasi nanesli losjon. Če bo na njem še blazina, bo prostor z njim lepši, sedenje na njem pa prijetnejše.

kopalnica.jpg

Veliko umetniških del

Velike ali male slike in fotografije, vseeno je, le odneite jih v steklo, da jih ne bi poškodovala vlaga. Vsako delo, ki ga boste obesili na steno kopalnice, ji bo zagotovilo novo podobo ter drugačno dimenzijo.

PREBERITE še // Trik za prostornejšo kopalnico

Zanimiva preproga

Kaj menite o čisto pravi kopalniški preprogi? Najbrž ob tem pomislite na pisane gumijaste talne obloge, ki jih ponujajo v trgovinah z opremo za najintimnejši  prostor doma. Pozabite nanje in svojo kopalnico oplemenitite z lepo, ter za oko in noge prijetno preprogo.

Še ena ideja

Če ste vešči valjčka in čopiča, pleskajte. Dolgočasne barve kopalniških sten nadomestite z drznimi odtenki in prav ti bodo zaslužni za še kako veliko razliko, hkrati boste s pravim izborom barv poudarili prej omenjene detajle. Pozabite na belo, bodite pogumni in spremenite svojo dolgočasno kopalnico v čisto vašo umetniško stvaritev.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

20 moških potez, ki prav vsakič očarajo ženske

Tri opozorila, da bo v postelji razočaral (prepoznaj jih še preden prideta do nje)

Najboljše spolne poze, če fant ni najbolj obdarjen

ne spreglejte