Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Predstavitvena informacija

Spremenite svoj dom v domači spa z eno potezo

Letos smo še posebej izkusili, kako pomembno je, da je naš dom tako funkcionalen kot tudi oaza miru.

23.12.2020 ob 4:25 | Foto: Luxy | Avtor: P. I.

Spremenite svoj dom v domači spa z eno potezo

Dom je prostor, kjer se moramo počutiti prijetno in umirjeno. Je naše zatočišče, kjer preženemo skrbi zunanjega sveta in se lahko sprostimo po napornem dnevu. Pri snovanju svojega gnezda veliko časa namenjamo izboru pohištva, barvnih nians in dodatkov, ki naredijo utrip doma in mu dajo naš pečat.

Dom samo zame ali tudi za druge – kam spadate vi?

Načeloma se pri urejanju domov delimo v dve skupini. »Nestlerse« ali »gnezdače«, ki cenijo svojo zasebnost in udobje, zato ga uredijo po svojem okusu in zanimanjih. V svojem skrivnem gnezdu radi uživajo predvsem sami z družino. Za »showstopperse« ali »izstopajoče« pa dom izraža osebno blagovno znamko. Vrata svojega doma z veseljem odprejo za obiskovalce ali sledilce na družbenih omrežjih, da z njim naredijo vtis in dosežejo občudovanje.

Spreminjanje doma – ali res zahteva veliko časa in napora?

Ne glede na to, v katero skupino se uvrščamo, pa smo v letošnjem nenavadnem letu še posebej izkusili, kako pomembno je, da je naš dom tako funkcionalen kot tudi oaza miru. Ugotovili smo, da bi za različne priložnosti potrebovali drugačen izgled ali pa vsaj vzdušje v prostoru. Naši domovi se morajo preobraziti v domače pisarne, vrtce, učilnice, restavracije, telovadnice, domače spa centre ...

Za preurejanje doma po trenutnih potrebah in okusu nam velikokrat zmanjka časa ali denarja. Ko smo ga že enkrat uredili, pa ga je še toliko težje spreminjati.

Mnogokrat v svojih domovih zanemarimo vlogo svetlobe in barv, ki zelo vplivata na izgled in harmonijo prostora ter predvsem na naše počutje.

Svoj dom lahko spremenimo hitro in brez velikega napora z inovativno rešitvijo, s steklenim pametnim stikalom Luxy, ki le z eno potezo spremeni katerikoli prostor v stanovanju.

Stikalo Luxy sveti v 16 milijonih barvnih odtenkih, tako da prostor hitro preobrazi v namen, ki ga v danem trenutku potrebujemo. V trenutku si lahko pričaramo domači spa ali kotiček za meditacijo z mavričnim ozadjem, domačo pisarno ali učilnico s prijetno modro barvo za boljšo koncentracijo in snovanje idej, pridušeno svetlobo za filmski večer ali romantično večerjo, divje barve klubske scene ali pa barve sončnega vzhoda, ki nas bodo prebujale ob meglenih zimskih dneh.

Luxy ima nešteto funkcij in je primeren tako za začetnike kot navdušence nad pametnim domom. Upravljamo ga z dotikom ali na daljavo s telefonom prek centralne enote. Montaža je zelo preprosta, saj se ga preprosto zamenja z obstoječim stikalom za luč na steni.

Če ste ostali brez ideje za unikatna darila, je Luxy prava izbira, saj je personaliziran dodatek za dom in bo zadovoljil različne okuse. Navdušil bo tako trendseterje, saj krši pravilo, da imamo vsa stikala v prostoru enaka, kot tudi tiste, ki jim je bolj všeč ambientalna osvetlitev. Razveselili se ga bodo tudi malčki, ki jih je strah teme, saj lahko nadomesti nočno lučko. Lahko pa ga preprosto podarite sebi in v novo, boljše leto zakorakate z domom, ki ima dušo.


oddajte komentar

preberite tudi

41-letni devičnik išče ljubezen: »Želim, da je nedolžna«

Tantrični seks za začetnike (vse, kar morate vedeti)

Prepovedana ljubezen: Poročila sem se z moškim, ki je prijateljici zlomil srce (resnična izpoved)

ne spreglejte