Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Si predstavljate črno bel dom?

Dom, v katerem prevladujeta le dve barvi.

25.2.2016 ob 12:30

02_dom.jpg

Že res, da se trend minimalizma nekoliko umirja, a tisti, ki so minimalisti po duši, se pri opremljanju stanovanja ne bodo ozirali na smernice, temveč ciljali na izčiščenost.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Minimalizem je namreč več kot le estetika, gre za filozofijo življenjskega sloga in umetniška oblika. Prvi korak je pospravljanje vse nepotrebne navlake, ki jo, če smo iskreni sami do sebe, vsi nosimo skozi življenje.

Dve barvi, ki sta ključni pri opremljanju stanovanja v minimalističnem slogu sta črna in bela. Si predstavljate, da je vaše stanovanje le v teh dveh odtenkih? Črno-beli dizajni so vedno odlično izhodišče za preurejanje v minimalistično smer.

Stanovanje v črno beli opremi je morda res za najbolj pogumne, a nekaj navdiha boste zagotovo dobili, če se le malo spogledujete z minimalizmom. Pri opremljanju stanovanja so se izogibali sivi barvi, da res prevladujeta le črna in bela. Celo pri umetniških delih niso šli izven okvirjev. Kljub sicer strogim načelom stanovanje deluje domače, za kar poskrbi premišljena svetloba.

Avtorica: Da. M.


oddajte komentar

preberite tudi

Vedno izberete gospoda napačnega? PRAVEGA boste našli takole!

Zakaj je seks danes slabši, kot je bil nekoč

41-letni devičnik išče ljubezen: »Želim, da je nedolžna«

ne spreglejte