Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Prave dišave za dan zaljubljenih

Dišave za prostor, ki vam bodo pomagale ustvariti romantično vzdušje.

12.2.2015 ob 7:14

shutterstock_188023967.jpg

Za vse zaljubljene je valentinovo poseben dan, pri pripravah nanj pa imajo v mislih vse, tudi najmanjše podrobnosti. Od cvetja, daril, oblačil, pričeske, glasbe, izbrane hrane do vonjave, ki na ta poseben dan preveva dom. Kajti prava aroma še kako pripomore k bolj svečanemu pa tudi intimnemu vzdušju.

Izberite najboljšega

Vonj namreč velja za enega najmočnejših afrodiziakov. Seveda ne katerikoli. Ne morete zgrešiti z vonjema vrtnic in pelargonij, saj veljata za dišavi srca, ljubezni in strasti.

Med priljubljene romantične vonje sodijo še gardenija, pačuli in sandalovina, prav posebno mesto pa med njimi zavzemata jasmin in vanilja. Za prvega od nekdaj pravijo, da razvname strasti, zato so po njem od nekdaj dišale spalnice velikih ljubimcev. Aroma vanilje pa vzbuja poželenje in z njo si je svoja oblačila dišavila že gospa Pompadur.

TrueRoseFreshValentines.jpg

Sicer pa se domala vseh cvetih vonjev drži sloves spodbujevalcev vročih občutkov. Hkrati pa lahko - tako kot vonji citrusov - v veliki meri pripomorejo k izboljšanju razpoloženja.

In da bo po izbrani dišavi s pravim učinkom zadišal tudi vaš dom, priporočamo Yankee Candle sveče in dišave za prostor: Vanilla Sandalwood, Vanilla Satin, Midnight Jasmine.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock, Yankee Candle


oddajte komentar

preberite tudi

Odgovori na šest najbolj neprijetnih seksi dilem: Priznati ali zamolčati afero, spolno bolezen …

Zakaj se včasih spremeni velikost vagine in kako to vpliva na seks

12 stvari, ki jih sanjski moški ne počnejo

ne spreglejte