Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Pet predmetov, ki jih je pametno kupovati na novemberskih znižanjih

Ker so prihranki vedno dobrodošli.

5.11.2017 ob 6:00

razprodaje_micna.jpg

S pravilno potrošniško strategijo je mogoče prihraniti. Pa naj gre za večje ali manjše nakupe in s tem zneske. Zato poglejte, kaj je pametno kupovati v predzadnjem mesecu leta.

Več uporabnih namigov najdete na Facebooku.

Avtomobil

Če resno razmišljate o zamenjavi jeklenega konjička, je mesec november kot nalašč za uresničitev ideje. Pridobitve, ki bodo tržišče preplavile v naslednjem letu, so bile predstavljene že poleti, to pa na prodajalce ustvarja pritisk za čiščenje starih zalog. Le če bodo stari modeli avtomobilov dobili nove lastnike, bo v salonih do konca leta mogoče najti prostor za najnovejše dosežke avtomobilske indutrije.

Imate torej odlične pogoje, da izpogajate za vas najboljšo ceno. Nadenite si obraz pokeraša in hitro v akcijo.

Pripomočki za peko

Ne samo, da imajo moka, sladkor, razni prelivi in okraski praktično neomejen rok uporabnosti in bodo do novoletne peke zagotovo zdržali na policah shrambe, opazili boste tudi, da prodajalci takšne in drugačne pripomočke za peko prav novembra ponujajo po ugodnejših cenah.

Pa naj gre za sestavine, pekače, modelčke ali vse drugo, kar vam bo nedvomno kmalu prišlo prav.

Gospodinjski pripomočki

Ti gredo z roko v roki s prej omenjenim. Jesen je konec koncev čas za pripravo hrane. Kar pomeni, da bodo razni mešalniki, kuhinjski roboti, pečice ter podobni pripomočki, ki vedno pridejo prav, na voljo tudi po do 25 odstotkov nižji ceni, kot so sicer. Primerjajte cene različnih ponudnikov in izberite najboljšo zase.

Volneni puloverji

Morda se vam zdi nesmiselno, saj je do razprodaj, ko bodo ti znatno znižani, še daleč. A vendar večina prodajalcev stare zaloge počisti, preden se dejansko začne zimska sezona. To pomeni, da boste volnen pulover, kakršnega si želite, po ugodni ceni lahko kupili prav novembra.

Ne samo, da so cene prijazne, tudi izbira je še velika. Če vas torej zebe, ne oklevajte in ne čakajte, da pritisne pravi mraz.

Televizijske sprejemnik

Nekako tako, kot pri avtomobilih, tudi tu velja, da se trgovci trudijo počistiti stare zaloge in narediti prostor za nove modele, s katerimi bodo police založili naslednji mesec.

Sanjate o novem televizijskem sprejemniku? November je čas, da uresničite svoje sanje.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

7 očitnih znakov, da je tvoja poletna romanca pravzaprav tvoj sanjski partner

Zakaj me še ni zaprosil? Pet najpogostejših razlogov za njegovo odlašanje

Odkrito, zakaj moški lažje od žensk dosegajo orgazme

ne spreglejte