Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Pet čistil hladilnika, ki delajo namesto vas

Zaveznike dišečega hladilnika že imate doma.

8.4.2015 ob 1:00

shutterstock_168697439.jpg

Ker se tudi v čistem hladilniku hitro pojavijo neprijetni vonji, vam nizamo nekaj načinov, kako jih iz njega pregnati na preprost način. Tu je nekaj vaših najboljših in najmočnejših zaveznikov:

Pecilni prašek. Hiter in enostaven način za odstranjevanje neprijetnih vonjev iz hladilnika predstavlja uporaba pecilnega praška. Nekaj ga nasujte v manjše posodice, te pa postavite na police hladilnika. Uspeh bo zagotovljen. Deluje tudi, če v njem pustite nekaj odprtih vrečk pripomočka za pripravo rahlih peciv.

Kis. Še en odličen nevtralizator neprijetnega vonja. Nalijte ga v skodelico in jo postavite v hladilnik. Alkoholni kis je tudi izjemno čistilno sredstvo za čiščenje hladilnika: zmešajte ga z malce vode in z njim obrišite njegovo notranjost.

Oves. Uporabnost ovesa se ne konča pri zajtrku. Ta žitarica je namreč učinkovita tudi pri vpijanju neprijetnih vonjev. V skodelico nasujte nekaj žlic ovsenih kosmičev in jih pustite v hladilniku, da opravijo svojo nalogo.

shutterstock_106614251.jpg

Mleta kava. Suho, sveže mleto kavo nasujte v nižje skodelice in jih postavite na vsako polico hladilnika. Kava bo nase prevzela neprijetne vonjave in hladilnik bo po nekaj dneh dišal bolj sveže.

Časopisni papir. Tudi običajen časopisni papir bo odlično služil svojemu namenu. Zmečkanega  postavite na police hladilnika in počakajte, da namesto vas opravi svoje delo.

Dodatni nasvet: Hladilnik lahko odišavite tudi z eteričnim oljem pomaranče ali limone. Nekaj kapljic izbranega nakapljajte na koščke vate in te položite v hladilnik. Močnejših vonjev, kot je denimo sivkin pa se izogibajte, saj bi se jih lahko navzela hrana.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

Trije glavni krivci, da moški v postelji odpove

Popolna dolžina oralnega seksa

Trije najpogostejši razlogi, zaradi katerih se končajo razmerja

ne spreglejte