Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Odličen trik, zaradi katerega bo na likalniku le še prah

Čas, ki bi ga namenili likanju, lahko uporabite drugače.

7.6.2016 ob 2:05

likanje_shutterstock_261993962.jpg

Lahki poletni materiali so res zračni in prijetni za nošenje, žal pa se hitro tudi zmečkajo. Včasih že celo v omari in ko želite zablesteti v bluzi, majici ali poletnih hlačah zgroženo opazite, da pri zlaganju niste bili natančni, oblačilo pa je zato polno gub preden ga sploh oblečete.  

Več nasvetov za prijetno bivanje poiščite na Facebooku.

Za likanje nimate časa, a vseeno se izbiri ne bi odrekli. Torej: vzemite ledeno kocko in uporabite sušilni stroj. Če ste seveda med tistimi srečneži, ki jim ta pomaga pri sušenju.

V zmečkan kos oblačila zavijte ledeno kocko (če gre za večji kos, več njih) in vse skupaj za deset minut položite v sušilni stroj. Vključite ga pri programu z nižjo temperaturo. 

obleke.jpg

Led se bo v stroju talil, vlaga iz njega pa bo v kombinaciji s toploto poravnala gube na oblačilu. Ko ga boste vzeli iz stroja, bo pripravljeno za nošenje. V desetih minutah pa se boste vi lahko, namesto da bi likali, naličili.

Če sušilca nimate, zmečkano oblačilo obesite na obešalnik, tega pa in med prhanjem v kopalnico. Para, ki se bo ustvarjala medtem, ko se boste razvajali s toplo vodo, bo prav tako brez likalnika zravnala gube na vaši bluzi ali obleki.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

Komu je namenjen ekskluzivni erotični klub, kamor smejo le lepe ženske?

Ločeni spregovorili o tem, kaj je bila kaplja čez rob (razlogi za ločitev)

Osem lastnosti žensk po 40. letu, ki povsem očarajo mlajše moške

ne spreglejte