Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Novi trendi pri urejanju kopalnic

Povratek k naravi je to pomlad osnovno vodilo pri opremljanju prostorov, zlasti pa kopalnic.

5.5.2015 ob 7:00

kopalnica.jpg

Naj bo kopalnica velika ali majhna, ta del doma si nedvomno pri urejanju zasluži posebno pozornost. Če jo nameravate letos prenoviti, poglejte, kaj svetujejo notranji opremljevalci.

  • Preprost dizajn in predvsem funkcionalnost so odlike nove generacije kopalniške opreme. Umivalnik ima tako poleg osnovnega namena še druge naloge: postane držalo za brisače ali polička za milo ali zobno ščetko. V osnovo valjaste oblike so zato ob strani pogosto vgrajeni stopničasti predali, ki jih je mogoče izvleči in napolniti z raznimi drobnarijami.

  • Namesto kabine za prhanje opremljevalci priporočajo kad, ki je bolj praktična za vzdrževanje. Priljubljeni so modeli v norveškem slogu, katerih zunanjost je v imitaciji lesa. Trikotne kadi se odlično podajo v še tako majhno kopalnico, okrogle ali četverokotne pa so primerne za večje prostore.
  • Povratek k naravi se kaže tudi v drugih detajlih: kamenčki na stenah, zidovi s tapetami motivov slapov, morja, gozdov delujejo na moč privlačno. Namesto mehkih preprog iz plastike pa priporočajo takšne iz bambusa ali drugih naravnih materialov.

  • Zanimiv dodatek je obešalnik v obliki drevesa. Idealen je za obešanja kopalnega plašča in brisač, na nižje "vejice" pa lahko spravite zvitke toaletnega papirja. Gre torej za lep in uporaben okras vaše kopalnice.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

To se bo zgodilo, če boste dan začeli z ljubljenjem

Zato nikoli nikogar ne prosite za ljubezen

Presenetljiv vpliv zime na seksualnost moških

ne spreglejte