Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Nasveti za srečo v vašem domu

Poskrbite, da se bo v vašem domu pretakala le dobra energija. Oprema pripomore veliko.

23.3.2015 ob 2:00

shutterstock_178300493.jpg

Če se doma počutite prijetno in bi radi, da tako tudi ostane, si poglejte, katere stvari v zavetju štirih sten privlačijo negativno energijo in se jim morate zato pri opremljanju bivališča v širokem loku izogibati.

Črna vrata. Po kitajski filozofiji opremljanja prostorov, feng šuju, je črna barva za vhodna vrata najslabša. Zlasti, če se nahajajo na severni strani, privlačijo nesrečo in jo spuščajo v dom.

Rastline s trnjem. Slaba novica za ljubitelje kaktusov: trnje je pravi magnet za nesrečo, zato takšnih rastlin raje ne vzgajajte.

Ogledalo raje kot nasproti postelje postavite kam drugam.

Ogledalo nasproti postelje. Po feng šuju ogledalo nasproti postelje nič kaj dobro ne vpliva na razmerje ali zakon. Če ga imate, ga ponoči vsaj prekrijte in se tako izognite negativnim vplivom.

Koledar na nepravem mestu. Koledar, ki je pritrjen na vrata, spominja na to, da je življenje minljivo ter prehodno in slabo deluje na življenje cele družine.

Slika brodoloma. V kolikor imate občutek, da vas neprestano spremlja nesrečaj je čas, da se znebite slike, na kateri je prikazan brodolom. Ta je simbol katastrofe in umetniško delo s takšnim motivom negativno vpliva na vse, ki se pogosto zadržujejo v prostoru, katerega steno krasi.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

Zakaj je seks danes slabši, kot je bil nekoč

41-letni devičnik išče ljubezen: »Želim, da je nedolžna«

Tantrični seks za začetnike (vse, kar morate vedeti)

ne spreglejte