Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Nasveti za opremo najetega stanovanja

Dekorativne blazine, preproge in blazine bodo stanovanju, čeprav je najeto, dale vaš osebni pečat.

2.10.2015 ob 12:30

shutterstock_149972807.jpg

Čeprav živite v najetem stanovanju, bi mu radi dali svoj pečat. A s čim nižjimi izdatki, saj boste nekoč vendarle ponosni lastnik svojega. Kako torej z malce denarja najetemu stanovanju vdihniti vaš ritem življenja?


Že slediš Mični na Facebooku?


Preberite si še:

Razmišljajte praktično. V vseh prostorih sledite enemu slogu in vse prostore odenite v paleto podobnih barv. Tako boste pohištvo lažje prestavljali iz enega v drug prostor: naslanjač, ki je trenutno v spalnici, se bo vklopil tudi v dnevno sobo, starinska omarica iz predprostora pa bo lahko našla mesto v kuhinji.

shutterstock_115051321.jpg

Slika namesto tapet. Velika slika na steni dnevne sobe vam bo prihranila pleskanje ali celo polaganje tapet. Privoščite si delo, za katero ste prepričani, da bo našlo mesto tudi v vašem stalnem domu. Če je umetniško delo za vas prevelik izdatek, lahko zgolj eno steno v središčnem prostoru odenete v fototapeto. Če jo boste obdali z okvirjem, boste ustvarili vtis, da imate v stanovanju umetniško fotografijo.

shutterstock_219804376.jpg

Okrasne blazine. Te vnesejo v prostor vedrino in osebni pridih. Kar je pri njih najboljše, je, da niso drage in jih lahko prestavljate iz prostora v prostor.

Učinkovite preproge. Še en pripomoček, ki je kot nalašč za urejanje doma. Izberete lahko takšnega, ki vam je resnično všeč in ga ob selitvi vzamete s seboj.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

Ta (destruktivna!) navada lahko uniči vsako zvezo

Tega vam o seksu po ločitvi (ali razhodu) ni povedal nihče!

Zakaj mladi moški vse manj seksajo

ne spreglejte