Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Ljubljana ima vse več kužkom prijaznih lokalov

Ljubljana se rada pohvali, da je najlepše in najbolj gostoljubno mesto v regiji ne glede na letni čas. Za ljudi. Kaj pa za njihove štirinožne prijatelje?

27.2.2019 ob 8:13

alenka_godec_pes_chilly.jpg

V hladnejših mesecih naše kosmatince pogostokrat zebe v tačke med sprehodom ali ob druženju njihovih lastnikov ob kavi.

Energetika Ljubljana je tako na desetih lokacijah v Ljubljani postavila grelne blazine Tople tačke za ogrevanje kosmatih tačk vaših ljubljenčkov.

Razvili so jih v želji poskrbeti za toplo udobje vaših štirinožnih prijateljev. Med vašim prijetnim kramljanjem s prijatelji se vaš štirinožec lahko v popolnosti sprosti na topli blazini brez tresenja in neudobja, ki ga povzroča mraz.

Akciji se je pridružila pevka Alenka Godec s svojim Chillyjem in z delila njuno izkušnjo s Toplimi tačkami:

"Ni skrivnost, da kužke naravnost obožujem, naša Chilly pa je sploh deležna popolne oskrbe in ljubezni. Radi imava sprehode s postankom ob kavi in tudi v mrzlih dneh paše loviti sončne žarke kar na prostem. A sem se takim trenutkom izogibala, saj je nisem želela pustiti na mrzlih tleh predolgo, medtem ko bi bila sama zavita v deko. No, na grelni blazini pa bo tudi njen postanek prijetno topel."


Pripravila: S. S.
Foto: Pristop

Preberite še: Odličen način za premagovanje zatohlega vonja v omarah ali pa Tako je mogoče najeto stanovanje spremeniti v dom


oddajte komentar

preberite tudi

Tri rešitve za tri najpogostejše težave z orgazmom

Nasveti seksologinje za vroč poletni seks

Ne tangice, takšne spodnje hlačke so moškim najbolj všeč

ne spreglejte