Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog
Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog
1.7.2016 ob 6:20
Peka piščančjih prsi, stegen in perutničk na žaru je zamudno delo, ki zahteva vso pozornost in natančnost kuharja. Zlasti, kadar mora ta hkrati pripraviti še solato in zabavati goste, je vse skupaj dokajšen zalogaj.
Več koristnih nasvetov najdete na Facebooku.
Zakaj torej ne bi, če tudi sami poleti velikokrat dokazujete svoje sposobnosti peke na žaru, vaši povabljenci pa obožujejo mehko piščančje meso, spekli kar celega piščanca?
Da, to je mogoče. V bistvu je zelo preprosto in ima številne prednosti: v uri in pol, kolikor traja peka, boste vi uživali v veseli družbi, hkrati pa boste deležni še nekaj požirkov piva.
Potrebujete:
Postopek:
Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock, Purehow.com
ne spreglejte
oddajte komentar