Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Kako iz doma še danes pregnati zimo

Čeprav nas že dlje časa spremljajo sivi dnevi, v vašem domu lahko sije sonce.

9.3.2016 ob 12:30

shutterstock_262748768.jpg

Rumena je barva, ki najbolj nazorno označuje svetlobo, toplino, življenje, skratka sonce. Prav zato njeni odtenki razbijejo sivino vsakdana. Poglejte, kako lahko z odtenki rumene nevsiljivo, a učinkovito popestrite dom.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Spalnica. Spalnica je idealna za igro z barvami. Vse se lahko začne na vaši postelji. Poiščite živahno rumeno posteljnino in tako boste vsako jutro v trenutku, ko boste odprli oči, uzrli sonce.

Kopalnica. Detajli v kopalnici so odličen način za osvežitev prostora. Rumena kopalniška preproga, nekaj rumenih etiket na ploščicah, držala za ščetke s barvi sonca, mila in tudi brisače v tej barvi so nedvomno odličen izbor. 

Tudi najmanjši detajli naj bodo tople rumene barve.

Dnevna soba. Tudi v njej se poigrajte z barvami. Sedežno okrasite z nekaj rumenimi blazinami, na omaro položite rumeno namizno lučko ali si omislite veliko rumeno vazo. Prostor bo v trenutku lepši in toplejši. 

Kuhinja. Poigrajte se s podlogami za krožnike ali kar z rumenimi krožniki. Morda pa bi z rumeno folijo prelepili nekatere dele omare. Tudi rumeni tekači na tleh ali detajli na zavesah bodo imeli podoben, spodbuden učinek.

Jedilnica. Zanimiv detajl za jedilnico so nedvomno rumene zavese, ki v prostor vnesejo veselje in svežino. Enak učinek bo imel prt na mizi ter rumena vaza s cvetjem v njej. Nekje je že napočil, povsod pa se nedvomno bliža čas rumenih narcis.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

Zakaj ne morem nehati razmišljati o svojem bivšem? To so pravi razlogi!

'Nedolžno' spogledovanje je lahko škodljivo (in to je razlog, zakaj)

Dobrega poljubljanja se lahko naučimo (to je najboljša tehnika)

ne spreglejte