Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Božično drevo: trije stili za tri okuse

Vseeno je, ali je klasično ali moderno, pomembno je, da odraža vaš značaj.

15.12.2015 ob 10:45

shutterstock_228906472.jpg

Naj bo naravno ali umetno, veselo in razigrano ali barvno umirjeno, božično drevesce je nedvomno najlepši, zlasti pa najbolj opazen decembrski okras doma. Prav zato mu je potrebno vdahniti svoj stil in osebno noto. Če še vedno niste povsem prepričani, kakšno bo letos vaše, vam ponujamo tri ideje, vi pa izberite tisto, ki vam je najbolj pisana na kožo.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Enobarvna klasika. Bogato okrašeno božično drevo v zlati, srebrni ali rdeči barvi je za mnoge še vedno najljubši izbor. Kako tudi ne, saj gre za brezčasno klasiko. Izberite barvo, ki vam najbolj ustreza ter odenite vanjo vašo smrečico. Kroglice, zvončki, lučke, ne pozabite pa tudi na kakšno pentljo ali drug izviren okras v izbrani barvi. Seveda pa je tu še obvezna zvezda na vrhu drevesa. Brez nje klasika pač ne obstaja.

shutterstock_234206692.jpg

Elegantno pastelno. Pastelne barve, kot so svetla vijolična, nežna rožnata, modra z dodatkom bele, oker ali odtenki peska bodo vašemu drevescu zagotovile prav poseben romantični videz. K okraskom omenjenih barv se bodo odlično podale srebrne kroglice in bogati trakovi, prav tako v pastelnih odtenkih. Lahko so odločite za enobarvno drevo, lahko za kombinacijo dveh, več kot treh pastelnih odtenkov pa nikar ne uporabite. Če ste torej po duši romantik, bodo takšne barve za vas najboljša izbira.

Odbito in samo vaše. Če se radi poigrate z barvami, oblikami in materiali ter ste spretni z rokami, je malce noro drevesce kot nalašč za vas. Tu omejitev in zapovedi ni, spustite domišljijo na plano in se poigrajte z raznimi oblikami, barvami in materiali okraskov. Priljubljene so zvezdice, unikatni zvončki, okrasni trakovi, pentlje ter celo piškoti in pisani bonboni. Pustite, naj vas, tako kot tudi sicer v življenju, vodi domišljija. 

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

Zakaj ne morem nehati razmišljati o svojem bivšem? To so pravi razlogi!

'Nedolžno' spogledovanje je lahko škodljivo (in to je razlog, zakaj)

Dobrega poljubljanja se lahko naučimo (to je najboljša tehnika)

ne spreglejte