Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Bi si upale skočiti kot naše orlice?

Ta vikend bodo naše smučarske skakalke spet pokazale, da si upajo skočiti prav toliko kot naši orli.

11.2.2016 ob 12:20

2016LjubnoSkakalkeDelo.jpg

Ljubno bo ta konec tedna naslednja postaja svetovnega pokala naših smučark skakalk, kjer bodo tokratni skoki nekaj posebnega, saj orlice čaka prenovljena skakalnica - večja, daljša in predvsem sodobnejša. In morda jim letos z nje celo uspe skočiti na zmagovalni oder, česar se do zdaj, kljub odličnemu vzdušju in podpori navijačev, še niso razveselile.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Skakalke, ki so nas do zdaj navduševale na vseh koncih sveta, si seveda želijo novost čim prej preizkusiti, prednosti pred tujimi skakalkami pa ne bodo imele, saj na njej še niso trenirale. "Pričakujemo večjo skakalnico, nekoliko modernizirano. Zgodba ne bo kaj veliko drugačna, tekma ostaja ista, nova je samo skakalnica," pravi ena od orlic, Špela Rogelj.

Dekleta še pravijo, da v šali izrečeno frazo "Fantje imajo Planico, dekleta pa Ljubno", jemljejo zelo resno, saj je njihov cilj seči še višje in poleteti še dlje.

Tekmi svetovnega pokala se bosta odvijali v soboto 13. februarja in v nedeljo 14. februarja ob 14. uri, kvalifikacije za prvo tekmo pa bodo dekleta opravila že jutri.

Avtorica: B. G.

Foto: Delo


oddajte komentar

preberite tudi

Komu je namenjen ekskluzivni erotični klub, kamor smejo le lepe ženske?

Ločeni spregovorili o tem, kaj je bila kaplja čez rob (razlogi za ločitev)

Osem lastnosti žensk po 40. letu, ki povsem očarajo mlajše moške

ne spreglejte