Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Zala in Gašper presenetila s čudovitim projektom: na trgu samo 10 unikatnih izdelkov

Mlada glasbenika sta si zamislila najbolj luštne božične puloverje, ki jih boste videli v prazničnih dneh.

3.12.2020 ob 5:45 | Foto: Tatjana Kotnik | Avtor: Petra Kalan

Zala in Gašper presenetila s čudovitim projektom: na trgu samo 10 unikatnih izdelkov

Mlada in samosvoja umetnika Zala Kralj in Gašper Šantl sta se zadnje tedne ukvarjala s projektom, ki je sicer malo povezan tudi z glasbo, vendar na popolnoma drugačen način. Končno sta razkrila, kaj sta pripravljala skupaj s slovensko ustvarjalko Nano Irgolič. Skupaj so ustvarili enkratno in omejeno kolekcijo božičnih puloverjev, ki je nastala po navdihu Zale in Gašperja, Nana pa je prevzela izvedbo. Kolekcijo sestavlja 10 zimskih puloverjev, ki jih je Nana dobila v različnih prodajalnah iz druge roke in tako so poskrbeli tudi za ekološko noto in trajnostno naravnanost.

»Končno lahko razkrijeva veselo novico, « sta zapisala ob lansiranju prav posebne kolekcije prazničnih puloverjev. »Ustvarili smo linijo oblačil, ki je primerna tudi kot darilo ob prihajajočih božičnih praznikih. Namesto, da bi naročili nekaj poceni puloverjev s Kitajske, smo se odločili za nekaj bolj posebnega. Ker sva velika ljubitelja nakupovanja v trgovinah iz druge roke in kosov oblačil, ki so trajnostno naravni, je nastala ta kolekcija.«

Vseh deset puloverjev sta oblekla tudi sama in pokazala, da so primerni tako za moške kot tudi za ženske. Na vsakem izmed njih je izvezen tudi božični okrasek v obliki logotipa njune nove glasbene stvaritve z naslovom Sto idej.

Nov projekt je na svojem Instagramu delila tudi Nana Irgolič, ki je poskrbela za izvedbo njune ideje. »Najti 10 zimskih puloverjev iz druge roke je bilo v teh tednih kar velik izziv. Hvala bogu imam rada izzive in hvala bogu imam dobre prijatelje, ki so mi pri iskanju pomagali, « je o novem razkrila mlada ustvarjalka. Vsak pulover je unikaten, tako kot so unikatni Zala, Gašper in Nana.  

Kot sta nam povedala Zala in Gašper je kolekcija mišljena kot samostojen projekt, vendar pa bi v prihodnje rada delala na ta način. »Razmišljava, da bi ob izidu naslednjega albuma izpeljala podobno idejo z majicami,« sta še povedala, saj jima je trajnostni način delovanja zelo pri srcu.

Preberite še: Zala Kralj in Gašper Šantl: Če sva preveč skupaj, postane ozračje prenapeto

Morda vas zanima tudi: Napotki za varno in premišljeno nakupovanje po spletu


oddajte komentar

preberite tudi

Pet dejstev o ljubici, ki bi jih morala poznati vsaka prevarana ženska

Dotikanje genitalij, preobrazba v žensko in kaj vse počnejo moški, ko so sami doma (osebne izpovedi)

Obstajata dve vrsti moškega orgazma. Ju poznate?

ne spreglejte