Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Za valentinovo: rdeče ustnice in nohti, nakit naj bo eleganten

Kako boste rdečo vpletli v svoj stil za valentinovo?

11.2.2015 ob 8:05

IMG_1408.JPG

Čeprav se marsikatera ženska otepa valentinovega, pa ga potiho vsaka nestrpno pričakuje in upa, da bo dobila vrtnico ali dve. Ta dan je povsod prisotna tudi strastna rdeča barva, ki jo samozavestne ženske zelo rade nosijo. 

Pa veste, kako bi jo letos vpletle v svoj stil? Nasvete za to ima oblikovalka nakita Katja Koselj.

Dobro počutje je na prvem mestu. "Večina žensk rade izkoristimo takšne posebne priložnosti, da se uredimo še malo bolj kot ponavadi. Zato je primeren kakšen poseben kos nakita, ki nam še posebno veliko pomeni," pravi Katja in dodaja, da je tudi v najbolj romantičnem dnevu v letu najpomembnejše, da se počutimo dobro. "Pretesna obleka, previsoki čevlji in preveč nakita (ki ga morda nismo vajene) zagotovo ne pripomorejo k sproščenemu in romantičnemu vzdušju."

Rdečega vzdušja ne izražajte z nakitom. "Res da je rdeča strastna barva in da jo povezujemo z valentinovim, vendar to ne pomeni, da moramo na ta dan nositi rdeč nakit (smeh). Rdeče naj bodo ustnice, nohti ali pa perilo." Katja svetuje, da so za nakit bolj primerne elegantne barve, kot so srebrna, zlata in črna. "Te so tudi veliko bolj uporabne oziroma hvaležne za kombiniranje na različna oblačila."

uhani_ogrlica.jpgroyal_red.jpg

Nakit kombinirajte kot ponavadi. Tudi na valentinovo naj bodo modni dodatki v skladu z osebnim stilom. "Vsi dodatki, torej nakit, čevlji in torbica, naj skupaj z izbranimi oblačili tvorijo harmonično celoto. Za bolj živahne in energične ženske to pomeni kombinacija in kontrasti v živih barvah, medtem ko to za ženske z bolj umirjenim in "classy" slogom pomeni harmonija med odtenki sive," še svetuje oblikovalka.

Avtorica: Branka Grbin

Foto: Katja Koselj


oddajte komentar

preberite tudi

Tehnika, ki prepreči prezgodnji izliv

Seks po dekadah ali kaj vas čaka glede seksualne prihodnosti

Ženske spregovorile, v katerih pozah najtežje doživijo orgazem

ne spreglejte