Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vsestranski pajac. Ste za?

Obudite trend, ki ste ga nosili v otroštvu.

25.6.2015 ob 6:30

NewYorka.jpg

Letošnjo sezono je velik hit pajac iz džinsa, ki nas vrne v čas otroštva. Prav zato ga lahko umestimo med večne kose oziroma smernice, ki se vračajo. Prav vsak ga je verjetno nosil v svojih najzgodnejših otroških letih, ko mu ga je izbrala mama, in pozneje v šolskih klopeh, ko se že kažejo prvi zametki osebnega sloga.

Že slediš Mični na Facebooku? Včasih ima super ideje, ki jih tukaj ni. Preveri! @Mična

Zdaj si jih nadenejo prave modne poznavalke, ki jim ne uide nobena smernica. Pajac na zanimiv način izraža poznavanje mode in otroško razposajenost.


Preverite še ostale trende tega poletja in ne spreglejte trenda, ki zavzema plaže.
Paris395.JPG

Odlično se kombinira z gladiatorkami ali nizkimi espadrilami. Čeprav gre za zelo opazni kos, s katerim boste zagotovo izstopale, je izjemno vsestranski. Lahko ga nosite tako, da zgornja oblačila oblečete pod njim, lahko čez, lahko pa je zgornji del pajaca z naramnicami tudi spuščen na boke. Odvisno od priložnosti, služil bo prav ob vsaki.Med prvimi, ki je pajac vrnila med modne smernice, je bila Alexa Chung, takoj za njo pa številna dekleta, ki sledijo tej britanski modni ikoni. Opazili smo ga tudi že na ulicah slovenskih mest, med znanimi, ki jih je prepričal, pa je lastnica modne agencije Maja Bulc.

Avtorica: Daša Mavrič

Foto: Imaxtree


oddajte komentar

preberite tudi

Zakaj ne morem nehati razmišljati o svojem bivšem? To so pravi razlogi!

'Nedolžno' spogledovanje je lahko škodljivo (in to je razlog, zakaj)

Dobrega poljubljanja se lahko naučimo (to je najboljša tehnika)

ne spreglejte