Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vračajo se kavbojke, kot jih poznamo

Ne le visok pas, vrnil se je tudi raven kroj.

8.2.2016 ob 1:30

shutterstock_297747434.jpg

Že ob pojavu kavbojk z visokim pasom bi lahko vedeli, kam nas bodo zapeljale modne smernice. Te gredo letos še korak bližje vrnitvi v čase, ko se je svet vrtel okoli levisk. Pozabite torej na kavbojke, ki pravzaprav to niso, elastične, oprijete, ki se prilegajo vaši postavi ter poudarjajo ženske obline. Vrnile so se toge, neelastične, prav takšne, kakršne so sprva začenjale osvajati ljubitelje džinsa.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Kavbojke v pravem pomenu besede bodo navdušile vse, ki pogrešajo modo svoje mladosti in ob se pregledu starih fotografij želijo vrniti v tisto obdobje. Zdaj je moda dala zeleno luč.

Morda se bomo morali na klasične, ravne in neelastične kavbojke še malo navaditi in odmisliti njihovo uporabnost za delo na vrtu, a ko jih bomo umestili v prave kombinacije, bomo spoznali, kako zelo seksi so lahko. Visok pas namreč poudari žensko silhueto, preprostost džinsa pa omogoča, da zraven zasijejo najlepši kosi. Svilene bluze, zatlačene za pas, klasična bela majica ali mehak pulover iz kašmirja, karkoli od tega boste izbrale, bo ob klasičnem džinsu delovalo sproščeno in mladostno.

Avtorica: Daša Mavrič

Foto: Imaxtree, Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

Seks po dekadah ali kaj vas čaka glede seksualne prihodnosti

Ženske spregovorile, v katerih pozah najtežje doživijo orgazem

Dimenzije vagine: Kaj je malo, kaj veliko in kaj povprečno

ne spreglejte