Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

V modi najbolj udobne hlače

Verjeli ali ne, trenirke so lahko izjemno šik.

1.12.2015 ob 12:30

5019514745_2_3_17.jpg

Zagotovo se spomnite obdobja, ko ste v trenirko oblečene fante videle prevečkrat, kot bi si to same želele. Morda ste jim zavidale udobje, ki ga nudijo lahkotne hlače, a da bi same zapustile dom s hlačami s črtami ob robu, si verjetno niste predstavljale niti v sanjah. Sedaj si udobje trenirke lahko privoščijo tudi najbolj modno ozaveščene dame, saj te hlače prihajajo v najbolj šik obliki.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Na modne brvi so jih poslali pri hišah Chloe, Gucci in Bottega Veneta in prav vsi so na svoj način navdušili. Svetleči materiali in klasičen kroj jih naredi elegantne, a trenirkarstvo ostaja z elastiko v pasu in črtami ob strani. Lepo se kombinirajo z lahkotno bluzo, najbolj drzne pa si bodo omislile ujemajoči se zgornji del.

Sicer pa ideja o nošenju trenirke v modnem smislu ni nekaj novega. Večkrat smo lahko videli modne blogerke ali urednice, ki so adidasovo trenirko oblekle k visokim petam, a naj te kombinacije ostanejo za tiste, ki si z modo res drznejo eksperimentiranja. Bolj preverjena in varna izbira bodo hlače, ki s krojem nudijo udobnost, s potiski in barvami pa zagotovijo eleganco.

Avtorica: Da. M.

Foto: Imaxtree, Massimo Dutti


oddajte komentar

preberite tudi

To je razlog, da si po rekreaciji želite seksa

Osem najboljših položajev za hitri seks

Pet nasvetov, ki vajino zvezo varujejo pred razhodom

ne spreglejte