Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Turban je pravi hit: kako ga zavezati?

Poleg tega, da razbije uniformiranost, je tudi praktičen.

4.8.2016 ob 8:00

turban_shutterstock_436046095.jpg

Le kdo ne pozna mode blogerke Eve Ane Kazič, katere prepoznavni znak je tudi turban? Letos je to pravi modni trend, ki se ga poslužujejo največje svetovne zvezdnice. In zakaj se ga ne bi še vi?

V zlati dobi Hollywooda je bil turban pravi modni simbol: nosile so ga Barbra Streisand, Sophia Loren in Elizabeth Taylor. Da se trendi vsakih deset let »reciklirajo«, pa lahko opazimo tudi pri tem.

16272X8497.jpg

Turban lahko nosite tudi pri visokih temperaturah, na plaži ali v mestu – priložnosti zanj je več kot dovolj. Poleti naj bo v pisanih, lahkotnih barvah in materialih. Je nadvse praktičen, če imate dolge lase in če želite doseči boemski videz, ščiti pa tudi pred močnimi sončnimi žarki in je lahko odlična »kamuflaža«, kadar ne utegnete umiti svojih las.

Poleg vsega tega je turban odličen za razbijanje monotonosti in uniformiranosti. Izberite torej takšnega, ki vas bo naredil glamurozne ali pa prikupno nagajive – odvisno od tega, kaj želite. In za začetek bo dovolj že zanimiva ruta iz vaše omare, ki gotovo skriva kakšen zanimiv in barvit kos.

turban_shutterstock_436046011.jpg

Gotovo pa se sprašujete, kako ga ustvariti. Ko ga enkrat osvojite, je vse skupaj zelo preprosto. Zložite ga lahko na več načinov, na spodnjem posnetku najdete štiri.

Avtorica: Mo. S.
Foto: Shutterstock, Mediaspeed
Video: YouTube


oddajte komentar

preberite tudi

Raziskava je pokazala: To so ljudje, ki imajo v ljubezni največkrat smolo

Seksualna pozitivnost: Kaj to je in kdo je seksualno pozitiven

To so leta, pri katerih ženske najbolj uživajo v seksu

ne spreglejte