Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Švedske blogerke, ki jih moraš poznati

Ali jim morda že slediš?

6.8.2017 ob 5:00

blogerke_wenn29912555.jpg

Švedi slovijo po več kot odličnem minimalističnem in svetlem okusu za notranje oblikovanje. Nič drugače pa ni, ko je govora o modnih smernicah in blogih. Zato smo za vas pripravili izbor štirih švedskih blogov, ki jih preprosto moraš obiskati.

KENZAS (Kenza Zouiten Subosic)

Kenza je ena izmed tistih blogerk, ki je s pisanjem pričela že vrsto let nazaj, ko se o spletnih dnevnikih ni toliko pisalo in govorilo kot danes. Že pri šestnajstih se je odločila, da bo s svetom delila svojo ljubezen do mode in potovanj. Poleg tega pa dekle, ki pravzaprav prihaja iz Maroka na svojem blogu, bralce popelje v njene vsakodnevne opravke, izkušnje ter misli.

A post shared by Kenza Zouiten Subosic (@kenzas) on

A post shared by Kenza Zouiten Subosic (@kenzas) on

ANGELICA BLICK (Angelica Blick)

Tipična predstavnica švedskega dekleta je zagotovo Angelica Blick. S svojimi svetlimi, skoraj že belimi lasmi, bralkam nudi videze, ki so dostopni prav vsaki izmed nas. Prisega na domače in tuje “high street” znamke in sodeč po slikah ne more brez udobja in zabave.

FANNY LYCKMAN (Fanny Lyckman)

Sedemindvajsetletno dekle je v svoji blogerski karieri, sodelovalo že z mnogimi znanimi imeni med drugimi tudi z glasbenikom Nellyem. Na njenem minimalističnem blogu pa piše predvsem o modi in potovanjih.

FANNY STAFF (Fanny Staaf)

Fanny je ena izmed tistih blogerk, ki še ni tako uveljavljena na mednarodni sceni in jo pozna le malo kdo. Dekle, ki se poleg pisanja ukvarja še z načrtovanjem porok, na svojem blogu piše o potovanjih, modi, hrani in seveda porokah.

A post shared by Fanny Staaf (@fannystaaf) on

A post shared by Fanny Staaf (@fannystaaf) on

Članek je pripravila Neža Jamnik, dijakinja, ki si v prihodnosti želi čim več pisati ter ustvarjati vsebine in bo svoje poletne počitnice izkoristila tudi tako, da bo prve izkušnje nabirala na Mični. Neža sicer piše blog Avoneesha.

Foto: CoverImages, Instagram


oddajte komentar

preberite tudi

Zakaj je seks danes slabši, kot je bil nekoč

41-letni devičnik išče ljubezen: »Želim, da je nedolžna«

Tantrični seks za začetnike (vse, kar morate vedeti)

ne spreglejte