Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Sedem parov škornjev, ki vam lahko rešijo zimo

Letošnja jesen in zima bosta v znamenju škornjev. Tipov te priljubljene obutve je prav toliko, kot je okusov, zato se nedvomno za vsako damo in priložnost najde idealen par.

22.11.2019 ob 5:40 | Foto: Arhiv proizvajalcev | Avtor: Da. M.

!SSL
Sedem parov škornjev, ki vam lahko rešijo zimo

Kavbojski škornji so za zdaj pri nas še modna drznost, toda kavbojski stil vedno bolj prodira na vsakdanjo modno sceno in ulice. Dežne škornje so sprva uporabljali zunanji delavci zaradi svoje praktične namembnosti, zdaj pa so vse bolj nepogrešljivi tudi v našem vsakdanjem življenju. Nizki škornji so izredno praktični za obuvanje, a še vedno dovolj visoki, da pred mrazom skrijemo svoje gležnje.

Semiš, usnjeni, lakasti − najdemo jih v mnogoterih različicah. Najbolje so videti, če so v kombinaciji z usnjenimi kavbojkami, krili in denim hlačami. Nataknite si prevelik pulover, par usnjenih kavbojk, modno torbico, dodajte nizke škornje in videti boste fantastično.

Katerekoli škornje boste izbrali, z nobenimi ne boste ’udarili mimo’. Ravno nasprotno − vsak še tako povprečen in običajen stajling lahko spremenijo v trendi videz, s katerim boste tudi ob vsakdanjem sprehodu po ulici poskrbele, da boste v središču pozornosti.

Čudovite škornje najdete v galeriji


oddajte komentar

preberite tudi

Niste nemočna žrtev in druge resnice, s katerimi bo razhod lažji

Štiri super pomembne veščine, ki jih morate osvojiti pred poroko (ali resno zvezo)

Štiri zgovorna opozorila, da morate končati razmerje

ne spreglejte

Nikoli ne zamudite vaših najljubših vsebin! Prijavite se na mične e-novice!