Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Priložnosti, ko kavbojke niso dobrodošle

Čeprav so tako vsestranske, da bi jih lahko nosile vsak dan, so včasih še vedno neprimerne.

13.9.2015 ob 12:15

Paris405.jpg

Kavbojke so danes sprejemljive skoraj povsod, tudi v službi, a še vedno obstajajo dogodki in priložnosti, kjer jih ni spoštljivo nositi. Preverite, kdaj je bolje obleči hlače ali krilo.


Že slediš Mični na Facebooku?


Preberite še:

Na razgovor za službo. Ne glede na to, kako sproščeno je okolje v novi službi, je dobro pustiti dober vtis in se obleči tako, da bodo drugi videli, da mislite resno. Če se dogovarjate za delo, ki ne temelji na strogi pisarniški politiki, oblecite hlače, bluzo in suknjič ter obujte čevlje s peto ali balerinke. Če pa gre za višji položaj, je kostim skoraj nujen. Vendar pravilo glede kavboj ostaja: nikoli na razgovor za službo.

Pari38.jpg

Pomembna službena predstavitev. Čeprav v službo sicer prihajate v kavbojkah, jih na dan pomembnega sestanka ali predstavitve raje zamenjajte za hlače. Delovati morate resno, profesionalno in kot najboljša verzija sebe.

Obisk sodišča. Če morate iz kakršnega koli razloga obiskati sodišče, so kavbojke neprimerna izbira. Pika.

Ko gostite večerno zabavo. Gostiteljica svojih gostov nikoli ne pričaka v kavbojkah, razen če gre za sproščeno druženje ob pici, pivu in družabnih igrah. Če pa ste organizirale večerjo, v katero ste vložile veliko časa in energije, bi bilo lepo, da trud vložite tudi v svojo opravo.

New02.jpg

Ko spoznate družino svojega fanta. To je čas, ko se morate kar se da izkazati in prva stvar, ki jo bodo njegovi starši videli, je vaša oprava. Naj jih ne razočara. Najbolje se boste odrezale z damsko obleko do kolen in zaprtim dekoltejem.

Na poroko. Poroka nikakor ni priložnost za nošenje kavbojk, čeprav sta ženin in nevesta morda sporočila, da se lahko oblečete sproščeno in kot želite. To je priložnost, ko ste lahko oblečeni drugače in lepše kot ob običajnih dnevih.

Na elegantno zabavo. Če ste povabljeni na gala prireditev ali elegantno zabavo, morate pozabiti na kavbojke. S tem bi lahko užalili gostitelja, zato velja dobro premisliti, kaj obleči na tak dogodek, če so kavbojke vaš vsakdanji "it" kos.

Avtorica: B. G.

Foto: Imaxtree


oddajte komentar

preberite tudi

Pet noro zabavnih seksi poz in trije razlogi, zakaj jih morate spoznati

Kaj pomenijo sanje o orgijah, prevari ali vrnitvi k bivšemu

Kako biti še boljša ljubimka (v spalnici in izven nje)

ne spreglejte