Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Poletni deževni dnevi: kaj obleči?

Če boste izbrali pravilno uniformo, vam dežne kaplje ne morejo pokvariti dneva.

25.8.2015 ob 6:30

shutterstock_89428222.jpg

Dež, oblaki in malce nižje temperature marsikoga spravijo v slabo voljo. Nekatere zgolj zato, ker imajo raje sonce, nekatere pa bolj zaradi omejene izbire dnevne oprave. A mi pravimo temu izziv!


Že slediš Mični na Facebooku?

Predlagamo, da si tale članek shranite (v aplikaciji ga všečkajte) in ga ob deževnih dneh uporabite kot pomoč pri urejanju za nov deževni dan.

shutterstock_140010829.jpg

Čevlji: obujte gumijaste škornje, gumijaste gležnjarje ali superge. Dandanes je na izbiro že malo morje gumijaste obutve, ki je šik in modna, zato nikar ne odlašajte z nakupom. V deževnih dneh bo odlična prijateljica.

Torbica: naj bo iz materiala, po katerem kaplje kar spolzijo. Pozabite na platnene torbe. Poskrbite tudi, da ima torbica za po dežju zadrgo, s katero boste zaščitili svoje bogastvo.

Pelerina: dežni plašček se je vrnil na modno sceno. Dajte mu priložnost. Poiščite takšnega, ki ne samo, da je šik, temveč se lahko zloži in spravi v torbico - za tiste dneve, ko nihče ne ve ali bo sijalo sonce ali padal dež.

Šik dežnik: če imate rade dež, si omislite velikega in sijočega, če pa si skrivaj želite, da bi sijalo sonce, lahko najdete prikupnega zložljivega, ki ga preprosto spravite v torbico.

Kapica s ščitkom: za prave hedonistke. Če uživate v življenju in deževnih dneh, se ne skrivajte pod dežnikom, temveč si na glavo poveznite kapico s ščitkom, ki bo ščitila oči pred dežnimi kapljami, vaše roke pa bodo še vedno svobodne!

Avtorica: B. G.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

Sedem tipov moških, o katerih najpogosteje sanjarijo ženske

Oblika dojk, ki je moškim najbolj všeč

Kaj je spalna ločitev … in zakaj bi morali razmisliti o njej

ne spreglejte