Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Pet modnih in prazničnih kombinacij

Predstavljamo kombinacije, s katerimi lahko zablestiš na novoletni zabavi.

8.12.2017 ob 1:30

obleke_prazniki.jpg

Ste spet pred isto težavo, ko ugotovite, da imate vsako leto pred prazniki dilemo, kaj obleči za božično in novoletno zabavo in na koncu pristanete v vedno istih kosih? Sedaj je čas, da stvari malce posodobite. Letošnje leto stopite iz svoje cone udobja in sezono proslavite s kontrastnimi kosi in nepričakovanimi kombinacijami. Da vam pomagamo, smo spodaj pripravili pet preprostih videzov, ki jim zlahka sledite. Naj bo to kombinacija bleščečega krila z udobnim puloverjem ali pajac namesto obleke, sledite tem unikatnim nasvetom in praznično sezono oblecite nekaj, v čemer se boste počutile lepe in samozavestne. 

1. BLEŠČICE KOMBINIRAJTE Z UDOBNIM PULOVERJEM

Zakaj ne bi novega leta pričakale v nečem bleščečem? Zlato krilo z bleščicami celotnemu videzu doda blišč in lesk. A namesto, da krilo kombinirate z luksuznimi materiali, kot je npr. usnje, raje izberite udoben pulover. Če celotnemu videzu dodate še visoke pete s paščki, boste pripravljene na zabavo.

2. ZAKRITJE SE

Če želite čuten videz, ne pomeni, da morate vedno kazati kožo. Naredite ravno obratno in oblecite maksi obleko z dolgimi rokavi. Izberite takšno z rožami, spodaj pa lahko dodate puli, da vas ne bo zeblo.

A post shared by Miroslava Duma (@miraduma) on

3. KOMBINIRAJTE MOŠKO IN ŽENSKO MODO

Kombiniranje ženskih in moških kosov vedno ustvari privlačno kombinacijo. Preprosto belo majico z zanimivim ovratnikom bi lahko kombinirali tudi s krilom, a če zraven dodate ukrojene črne hlače, celoten videz izpade nepredvidljiv, a enako privlačen. Za piko na i celotnemu videzu dodajte zanimive čevlje. 

A post shared by Mirela Foric (@mirelaforic) on

4. OBLECITE PAJAC

Če se počutite drzne, pozabite na obleko in oblecite pajac. Črna barva bo celoten videz naredila bolj eleganten, pas pa bo vašo postavo dodatno oblikoval. Zraven obujte preproste visoke pete in spustite lase.

5. IZBERITE KONTRAST

Oblecite sijočo, metalik mini obleko in zasijte na plesnem parketu. V kratki, bleščičasti obleki boste pritegnili poglede in dali vedeti, da ste dekle za zabavo. Zraven kombinirajte klasičen kos, kot je kratka jeans jakna, s katero ustvarite kontrast.

Avtorica: K. R. 
Foto: Instagram


oddajte komentar

preberite tudi

Čudežni učinki objema (delujejo tudi, če se objemate sami)

Štirje tipi žensk, ki jih moški nikoli ne pozabijo

»Ko sem rodila prvega otroka, sem spoznala, da me zaročenec vara s sosedo« (resnična zgodba)

ne spreglejte