Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Pet bolj in manj nenavadnih trendov, ki se to jesen znova prebujajo

Ne, niso še pozabljeni.

14.8.2016 ob 6:15

trend1.jpg

To da se modne smernice že dolgo časa le vrtijo in vračajo iz polpretekle zgodovine, vemo vsi. Nekaterih smo veseli, ob drugih se sprva čudimo in jih čez čas sprejmejo, saj so njihove sodobne različice le nekoliko manj čudaške, medtem ko se ob tretjih le vprašamo, kako je možno?!

Zbrali smo nekaj trendov, ki se letos vračajo, v katero od zgoraj naštetih kategorij sodijo, pa je stvar vašega okusa. Jih boste obudili ali bi nanje raje čim prej pozabili?

Obsedenost z logotipi

Zagotovo se spomnite prestižnih torbic, ki so bile posute z logotipi modnih hiš, da se pod nikakršnim slučajem ni moglo zgoditi, da bi kdo spregledal, katero znamko nosimo na rami. Ta obsedenost je nato zamrla, vedno več jih je prisegalo na diskretnost in minimalizem, prepoznavanje modelov in znamk pa je bilo prepuščeno modnim navdušenkam, ki jih je sicer vedno več. A izpostavljanje logotipov je nazaj. Velike potiske imajo pri znamkah Loewe, Lanvin, Pucci in Louis Vuitton.

Velike rože kot dodatek

Rožasti potiski so ves čas prisotni, a včasih so bile priljubljene tudi velike 3D rože, ki so jih ženske nosile kot broške, na klobukih, zapete na ogrlico, vpete v lase … Skratka ljubiteljice rož so to dekoracijo dodale prav povsod, kamor se jim je zdelo. In po zaslugi modne hiše Gucci se velike rože vračajo.

Tovornjakarska čepica

Če smo včasih vsi upogibali šilte na čepicah, saj si z ravnim deloval res povsem za časom, pa sedaj velja, bolj je raven, bolj si in. Za popularnost ravnih šiltov, ki smo jih vajeni pri voznikih tovornjakov, je malo kriva tudi Kylie Jenner, ki je številnim mladim modni vzor.

Flis

Oblačila iz velurja so bila izjemno popularna. Zagotovo se spomnite Paris Hilton, ki je tako rada nosila Jouicy Couture trenirke in bila priskrbljena z vso mehkobo, ki jo ti kosi nudijo. Prijeten material se vrača, na modno brv so ga poslali pri znamki Vetements.

Zgornji deli trenirk

Modna hiša Chloe je poskrbela za vrnitev trenirke in če ste ga veseli, lahko iz omare potegnete jope Kappa, Fila ali Ellesse. Bolj bo retro, bolje bo.

Avtorica: Da. M. 
Foto: Imaxtree, Facebook


oddajte komentar

preberite tudi

Starost, pri kateri ženske najlažje doživijo orgazem

To vsak moški na skrivaj občuduje pri svoji izbranki

Kaj povprečen seks spremeni v odličnega

ne spreglejte