Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Nova Reebokova športna obutev ekskluzivno v Intersportu

Reebok na policah Intersportovih prodajaln ekskluzivno predstavlja novo kolekcijo športnih oblačil in obutve Reebok Workout TR 2.0.

3.11.2016 ob 1:18

Namenjena je aktivnim posameznicam in posameznikom, ki se zavedajo, da k doseganju želenih rezultatov in preprečevanju poškodb veliko pripomore tudi kakovostna športna oprema. Zato so razvili nove udobne športne copate, s katerimi boste kos kateri koli vadbi v fitnesu. Ker so nizke, bodo vašim gležnjem omogočale mobilnost, hkrati pa bodo zaradi okrepljene gume na podplatu stopalom zagotavljale podporo, stabilnost in zaščito ter se v vsaki situaciji dobro oprijele podlage. Odporna in vzdržljiva mrežica iz dolgo obstojnega materiala na zgornjem delu copate pomaga k učvrstitvi delov stopala, ki so med vadbo najbolj obremenjeni, zaradi nje pa je obutev tudi lažja in zračnejša kot prej.

3.jpg

Da jih je preprosteje obuti in se še hitreje pripraviti na vadbo, imajo strateško in asimetrično razporejene luknjice za vezalke.  Z Reebokovo športno obutvijo Workout TR 2.0 bodo še tako zahtevni treningi varni, učinkoviti in prijazni do vaših stopal, s tem pa tudi bolj učinkoviti. Kolekcija z motivacijskim motom »More train, more gain« je na voljo v prodajalnah Intersport po Sloveniji in v spletni trgovini na www.intersport.si. Kolekcijo si lahko ogledate tukaj.


oddajte komentar

preberite tudi

Tantrični seks za začetnike (vse, kar morate vedeti)

Prepovedana ljubezen: Poročila sem se z moškim, ki je prijateljici zlomil srce (resnična izpoved)

5 malenkosti, zaradi katerih propadajo zveze

ne spreglejte