Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Nerazumljiva golota na rdečih preprogah

Carolina Herrera se sprašuje, kako so lahko modne ikone skoraj gole.

14.6.2015 ob 8:15

RTX1BK20.jpg

Modna oblikovalka Carolina Herrera je delila svoje mnenje o zvezdnicah, ki na rdečih preprogah rade pokažejo veliko kože.

Vrhunec gole kože se je zgodil na gla dogodku Met Ball, kjer so se v prosojnih oblekah sprehodile Beyoncé, Jennifer Lopez in seveda Kim Kardashian.


Že slediš Mični na Facebooku? Včasih ima super ideje, ki jih tukaj ni. Preveri! @Mična

Carolina meni, da bi morala biti tudi v modi bolj prisotna skrivnostnost.

"Nekateri oblikovalci mislijo, da je moderno biti nag ali skoraj nag. Menijo, da bodo s tem nagovorili mlajše. Ne!," je zgroženo povedala Herrera za Washington Post. "Skoraj goli! O moj bog! Hočejo, da ljudje privlačijo vso pozornost nase. V življenju mora biti prisotna skrivnostnost. One naj bi bile modne ikone in ne nosijo ničesar. Gre za novo obsesijo," je še dodala.

Seveda pa oblikovalka ni zagovornica zapetosti do vratu, 76-letna Herrera pravi, da mora vsaka ženska najti obliko, ki najbolj laska njeni postavi. "V modi gre za razmerja."

Elegantna, brezčasna kreacija Caroline Herrera.

Carolina Herrrera je zagovornica trajnostne mode, kar si je delila s svojim prijateljem Oscarjem de la Rento. "Vedno je delal enako silhueto pri svojih kreacijah, a vsako z modernim preobratom," je še dejala oblikovalka.

RTR3FXQF.jpg

Črno bela obleka z zanimivo poslikavo za poletni dan, ko se nam ne ljubi kombinirati preveč kosov, a vseeno želimo doseči modno izdelan videz. Živahne barve lahko izberete pri modnih dodatkih in s tem daste kombinaciji piko na i.

Avtorica: Da. M.

Foto: Reuters


oddajte komentar

preberite tudi

Pozabita na položaj 69, poza 77 je prava za poletne užitke

Najboljši načini, s katerimi lahko moški ženskam pomagajo do orgazma

Tri največje napake žensk pri spletnih zmenkih (po mnenju moških)

ne spreglejte