Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Najlepši modni dodatek te pomladi: broška

Skromna, rahlo staromodna, kot modni dodatek pa vsestranska in nadvse učinkovita. Broška je v sezoni pomlad/poletje 2020 dobrodošla gostja naše garderobe.

11.3.2020 ob 5:35 | Avtor: A. J.

Najlepši modni dodatek te pomladi: broška

Velike modne hiše so enotne: broške, ki so se leta 2015 veličastno vrnile na modno prizorišče, ostajajo na njem tudi v letu 2020. Svoje kreacije za prihajajočo sezono pomlad/poletje so na pariškem tednu mode z njimi okrasila številna znana modna imena, med njimi Victoria Beckham in Louis Vuitton. Če sta obe priznani znamki ubrali klasično pripenjanje ob vratu, so nas pri Miu Miu, kjer so broško pripeli manekenki za pas, znova opozorili, da gre za vsestranski nakit, s katerim lahko okrasimo kateri koli del katerega koli oblačila ali modnega dodatka – meja je zgolj naša domišljija!

Kako jo nositi

Broške lahko nosimo po eno ali več skupaj, z njimi lahko okrasimo celotno obleko. Podajo se k športnemu slogu, denimo h kavbojkam, in seveda k elegantnim kombinacijam, pritrjene na večerno obleko ali izbran suknjič. Z njimi lahko okrasimo nov klobuk ali polepšamo starega ali iz pustega modela čevljev naredimo parček, vreden sprehoda po rdeči preprogi (broško lahko pripnemo spredaj ali na zadnji del, nad peto).

Vedno očarljive cvetne broške so zapeljale tudi oblikovalce v hiši Louis Vuitton. (levo) Victoria Beckham je broške v obliki cvetov iz blaga pripela manekenkam na rame. (desno)

Pridih romantike

Lahko jih igrivo pripnemo na džins, denimo ob žepu ali pa kar na sredino hlačnic. Odlično se bodo obnesle v eni najbolj klasičnih verzij nošenja kot sponka, ki drži skupaj ruto ali tanek svilen šal. Z vrsto brošk v različnem slogu lahko ustvarimo markanten in moden pas za k hlačam ali obleki. Broške z lesketajočimi se kamni so očarljiv okras za lase ob posebnih priložnostih, kot so maturantski ples, poroka ali druge večerne priložnosti. Na splošno celotnemu videzu dodajo pridih romantike. Še posebno letos, saj so se oblikovalci odločali večinoma za vedno očarljive modele v obliki cvetov.

Z broškami lahko ustvarimo zanimive kontraste.

Preberite še: Trend: Pajkice so nazaj! Jih bomo lahko nosile za v službo?

Morda vas zanima tudi: Večna privlačnost biserov


oddajte komentar

preberite tudi

Odgovori na šest najbolj neprijetnih seksi dilem: Priznati ali zamolčati afero, spolno bolezen …

Zakaj se včasih spremeni velikost vagine in kako to vpliva na seks

12 stvari, ki jih sanjski moški ne počnejo

ne spreglejte