Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Najhujši poletni modni spodrsljaji

Večina deklet poleti zažari v vsej svoji lepoti, a številne si privoščijo neoprostljive modne spodrsljaje.

19.7.2015 ob 7:00

shutterstock_120140836.jpg

Zlahka bi si mislili, da poleti ljudje težko modno grešimo, a so ravno lahkotne oblekice, kratke hlače, živahni modni dodatki in vpadljive barve večji izziv za modne kombinacije.


Že slediš Mični na Facebooku? Včasih ima super ideje, ki jih tukaj ni. Preveri! @Mična

Eden najočitnejših spodrsljajev je zabrisana meja med plažo in mestnimi ulicami, kar se kaže v številnih japonkah na mestih, kamor ne sodijo. In kaj je poleg japonk še prepovedano pri modni policiji?

shutterstock_124471171.jpg

Vpadljivo ličenje za plažo. Make up, morje, sonce in vročina ne sodijo skupaj, zato se na plažo raje odpravite povsem brez ličil.

Pretiravanje s samoporjavitveno kremo. Trend zagorelega videza je že dolgo pozabljen, trend oranžne kože, ki jo povzročijo samoporjavitvene kreme, pa nikoli sploh ni bil in.

Napačna izbira spodnjega perila. Svetla poletna oblačila zahtevajo premišljeno izbiro spodnjega perila. Zagotovo pod belo krilo ne izberite belega spodnjega perila, temveč kožne barve. Prav tako izberite material, ki bo dihal.

shutterstock_266351567.jpg

Preveč razgaljeni. Čeprav je tako vroče, da bi se najraje povsem razgalili, pa izzivalnost zagotovo ni modna. Majice naj ne spominjajo na kopalke, hlačke pa naj ne razkrivajo polovice zadnjice.

Neurejena stopala. V poletnem času je vsaka investicija v dobro pedikuro upravičena, saj so stopala tako kot roke prvi znak nege telesa. Poleg tega neurejena stopala povsem izničijo videz lepih poletnih sandal.

Gumijaste japonke. Japonke so zagotovo najboljši izbor za plažo, a v restavracije, službo in mestne ulice zagotovo ne sodijo.

Avtorica: Da. M.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

Vedno izberete gospoda napačnega? PRAVEGA boste našli takole!

Zakaj je seks danes slabši, kot je bil nekoč

41-letni devičnik išče ljubezen: »Želim, da je nedolžna«

ne spreglejte