Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Na Beograjskem tednu mode nagrada tudi slovenski oblikovalki

Priznanje slovenski ustvarjalnosti.

3.11.2017 ob 8:50

Sofija_Urumovic_ nagrada NOIZZ.jpg

Na Beograjskem tednu mode so se v nedeljo v okviru modne revije Noizz Fashion Award predstavili tudi trije mladi slovenski modni oblikovalci. Prvo nagrado je domov odnesla Sofija Urumović, ki bo tako odpotovala na Londonski teden mode, so sporočili organizatorji Ljubljanskega tedna mode.

Sofija Urumović je po navedbah organizatorjev Ljubljanskega tedna mode, ki bo v prestolnici potekal med 6. in 9. novembrom, izjemno nadarjena in med poznavalci modne scene že nekaj časa velja za "tisto mlado modno oblikovalko, na katero mora biti scena še kako pozorna".

Njeno nagrado so izpostavili tudi kot "odličen rezultat tesnega in konstantnega sodelovanja z beograjskimi ustvarjalci tedna mode". Vodja Beograjskega tedna mode Nenad Radujević je z njimi po besedah izvršne producentke Ljubljanskega tedna mode Melinde Rebek namreč navezal stik z željo, da za regionalni natečaj Noizz predlagajo tri slovenske oblikovalce mlajše generacije, "ki imajo tisto drugačnost, ki je pogoj za uspeh v tujini".

V Beograd so tako poleg Sofije Urumović povabili še Lovra Ivančića ter sestri Matejo in Mio Lukač, ki ustvarjata znamko M.Fiction.

Vir: STA
Foto: arhiv BGFW


oddajte komentar

preberite tudi

Pet noro zabavnih seksi poz in trije razlogi, zakaj jih morate spoznati

Kaj pomenijo sanje o orgijah, prevari ali vrnitvi k bivšemu

Kako biti še boljša ljubimka (v spalnici in izven nje)

ne spreglejte