Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Modni objektiv: V poletje z majico z visokim razporkom

Zagotovo ste že slišali za krila z globokimi razporki. Kaj pa majice? Mičnin modni objektiv jih je tokrat lovil po ljubljanskih ulicah.

22.6.2016 ob 6:35

1.JPG

Zadnje leto se je v ulično modo prikradel nov kroj majice – takšne, z globokim razporkom. Gre za nekoliko daljše majice, ki pa so na bokih prerezane tako visoko, da pokažejo nekaj gole kože na predelu reber. Pa nič za to, saj je poletje tudi uradno tu, vročinski val pa je po napovedih prav tako že na poti.

2.JPG

Kako jih nosimo?

Prednost takšnih majic je, da niso preveč oprijete, zato pristojijo tudi na nekoliko širše boke. Pazite le, da razporek ne bo tako visok, da bi kazale modrček. Če že, pa pod majico lahko oblečete bralette, prikupne čipkaste modrčke iz blaga, ki so nekakšen hibrid med modrčkom in topom, za katere vam nihče ne bo očital, če jih niste skrbno zakrile.

Sprednji del majice lahko zavežete v vozel, ali pa ga zatlačite v hlače, medtem ko zadnji del pustite, da plapola v vetru. Takšne majice se najbolj podajo na hlače - dolge ali kratke. Kako so jih skombinirale Ljubljančanke, preverite v spodnji galeriji.

Besedilo in fotografije: Maja Fister


oddajte komentar

preberite tudi

Zakaj ne morem nehati razmišljati o svojem bivšem? To so pravi razlogi!

'Nedolžno' spogledovanje je lahko škodljivo (in to je razlog, zakaj)

Dobrega poljubljanja se lahko naučimo (to je najboljša tehnika)

ne spreglejte