Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Modni objektiv: V bulerjih in krznenem plašču

Amadea, 28 let: nasmejana popotnica, ki obožuje gledališče

28.12.2016 ob 9:00

1.JPG

V zadnjem Mičninem modnem objektivu v letošnjem letu smo v Stari Ljubljani ujeli Amadeo, 28-letno Ljubljančanko, ki prav te dni odhaja na toplo. Navdušuje se nad kulturo in gledališčem, v teh vodah pa je našla tudi službo.

Med njenimi strastmi so tudi potovanja – našo zimo najraje preskoči v toplih krajih. Novo leto bo tokrat pričakala v Nikaragvi. "Vedno znova me vleče v Srednjo Ameriko, všeč mi je njihov temperament in vse, kar je povezano s tem delom sveta, vključno s španskim jezikom," pravi Amadea.

2.JPG

Njen slog se menja skupaj z letnimi časi, poleti obožuje belino in svetle barve, medtem ko se pozimi najraje zavije v črnino in temne odtenke. V mestu smo jo ujeli v krznenem plašču in bulerjih Dr. Martens, ki jih ima že od osnovne šole, a jih je začela nositi šele zdaj.

Ljubiteljica piercingov in po novem tudi tetovaž ima do porasta trenda nošenja krzna mešane občutke. "Letos povsod videvam cofke in nasploh več krzna kot kadarkoli prej. Eden od mojih pomislekov ob tem je seveda to, da ne vemo točno, kako je bilo krzno pridobljeno, saj slišimo veliko groznih zgodb," dodaja dolgolaska, zato je toliko bolj pomembno, da se pred nakupom oblačil – ne glede na material, iz katerega so narejena – pozanimamo o njihovem poreklu in načinu izdelave.

Več o njenem stajlingu pa v spodnji fotogaleriji.

Fotografije in besedilo: Maja Fister


oddajte komentar

preberite tudi

Seks po dekadah ali kaj vas čaka glede seksualne prihodnosti

Ženske spregovorile, v katerih pozah najtežje doživijo orgazem

Dimenzije vagine: Kaj je malo, kaj veliko in kaj povprečno

ne spreglejte