Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Modni objektiv: Ljubljančanka, ki vsaj v teoriji obožuje klobuke

Katja, 26 let: Pozimi nosi krajša krila kot poleti, klobuke pa ima raje v teoriji kot v praksi

23.11.2016 ob 6:20

1.JPG

Mičnin modni objektiv je na deževnih ljubljanskih ulicah tokrat ujel Katjo. Ljubljančanka je nedavno diplomirala iz komunikologije, trenutno pa dela v uspešnem podjetju Magistrat International, ki je v Slovenijo pripeljalo veliko priznanih blagovnih znamk, med njimi tudi tekstilne gigante hitre mode. 

"Klobuki se v teoriji obnesejo bolje kot v praksi"

Katjo smo v kislem vremenu ujeli pod šik klobukom iz 100 odstotne angleške volne, ki so ga modni poznavalci že označili za hit prehodnih sezon. Čeprav ju ima doma še v dveh drugih barvah, pa ima do njih ljubezensko-sovražen odnos.

2.JPG

"Klobuke obožujem, ampak se v teoriji obnesejo bolje kot v praksi. Ljubljanski veter je sumljiv in pogosto imam občutek, da mi ga bo kar odpihnilo z glave. Poleg tega se mi včasih zdi, da me ljudje, ko imam na glavi klobuk, malo čudno gledajo," nam v smehu zaupa svojo modno dilemo.

Ko nakupovanje postane poklicna deformacija

Trenutno dela na področju uvoza in marketinga hrane, še prej pa je delala v Emporiumu, ki je prav tako last omenjenega podjetja. In kaj se zgodi, ko delaš v trgovini z oblačili? Poznaš vse modne trende in … Nakupuješ. Pogosto! 

"Delo v trgovini z oblekami je obsesija, saj določene kose gledaš ves dan in tudi če ti najprej niso bili všeč, ti čez čas postanejo, zato jih kupiš. Še posebej, ko so na koncu znižani na smešno ceno," pove Katja, ki je ob menjavi delovnega mesta opazila popuščanje takšnih "napadov".

3.JPG

Pozimi nosi krajša krila kot poleti

Ujeli smo jo v džinsu in pastelnih odtenkih, ki so njeni najljubši – poleg rdeče in smaragdno zelene. Presenetljivo ni ljubiteljica črnine, a se v njeni omari še vedno najde nekaj črnih klasik, na primer elegantne hlače in debele najlonske nogavice. Prav najlonke pa so razlog, da pozimi nosi krajša krila kot poleti. V toplih mesecih najraje obleče "pencil" krilo, ko se temperature spustijo in krila zahtevajo še najlonke, pa si dovoli pokazati več nog.

Čeprav prisega na udobje, zaradi svoje višine pogosto obuje tudi petke. Trenutno so njeni najljubši črni gležnarji znamke Ralph Lauren, v katerih smo jo ujeli v objektiv. Več o njenem stajlingu pa v spodnji fotogaleriji.

Fotografije in besedilo: Maja Fister


oddajte komentar

preberite tudi

Seks po dekadah ali kaj vas čaka glede seksualne prihodnosti

Ženske spregovorile, v katerih pozah najtežje doživijo orgazem

Dimenzije vagine: Kaj je malo, kaj veliko in kaj povprečno

ne spreglejte