Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Modni objektiv: Gospodična v unikatnih oxfordkah, ki samo malo žulijo

Lina, 26 let: Modni navdih najde pri modnih blogerkah na Instagramu, trenutno pa nosi malo premajhne oxfordke.

12.10.2016 ob 7:00

12.JPG

Mičnin modni objektiv je tokrat v središču Ljubljane – ravno, ko je hitela na delo – ujel Lino. Študentka tržnega komuniciranja in odnosov z javnostmi kariero gradi pri eni od vodilnih slovenskih oglaševalskih agencij, blizu pa ji je tudi moda.

1.JPG

 Modnim trendom najraje sledi prek blogerk

Navdih za svoje stajlinge najraje poišče na Instagramu, kjer med drugim sledi kakšni tuji modni blogerki. "Danes trende vidiš najprej na blogerkah, ki so postale glavne opinion leaderke, všeč sta mi na primer Negin Mirsalehi in Chiara Ferragni – The Blonde Salad," pravi Lina. Večino svoje garderobe najde v Zari, rada pa združuje ugodne kose z nekaj boljšimi in malo posebnimi.

2.JPG

Kje pa vas čevelj žuli?

Gospodični je tudi dobro znan rek, da je za lepoto včasih treba potrpeti. O čem govorim? O čevljih, seveda. In ne, nimajo vrtoglave pete, samo premajhni so. Lina je svoje oxfordke našla na Poljskem, ljubezni na prvi pogled pa ni ustavila niti napačna velikost.

"Med obiskom pri prijateljici v Krakovu sem odkrila trgovinico s čevlji, kjer je prav vsak par unikaten, ne le to, imajo ga samo v eni številki. Šoping v Krakovu je odkritje leta in ker sem manijak na čevlje, sem jih morala kupiti," nam svoje oxfordke pokaže Lina. "Samo malo me tiščijo, ker so mi številko premajhne," doda v smehu. Na srečo gre za kakovostno delo iz pravega usnja, zato se bodo verjetno še nekoliko raztegnile. Vsaj upamo.

Bonus: Ideja za osvežitev omare!

Ljubiteljica čevljev sicer pravi, da jih ima v omari kar precej, ker se ravno seli, pa jo mora na hitro sprazniti. V ta namen je s prijateljicami organizirala druženje z izmenjavo oblačil, kjer si bodo med seboj izmenjale kose, ki so se jih naveličale. Modna reciklaža, ki jo vsekakor podpiramo!

Besedilo in fotografije: Maja Fister


oddajte komentar

preberite tudi

Pozabita na položaj 69, poza 77 je prava za poletne užitke

Najboljši načini, s katerimi lahko moški ženskam pomagajo do orgazma

Tri največje napake žensk pri spletnih zmenkih (po mnenju moških)

ne spreglejte