Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Modni objektiv: Bodoča pravnica s pričesko leta

Isa, 26 let: Poleg pravniških jo vleče v kulinarične vode, svoje lase pa najraje spne v kitke – tudi kadar ne suče kuhalnice.

26.10.2016 ob 5:15

1-001.JPG

Mičnin modni objektiv je pod Ljubljanskim gradom tokrat ujel Iso. Študentko prava, ki jo vleče tudi v kuharske vode. Za zdaj le ljubiteljsko, a nekoč morda v tem najde tudi poslovno priložnost. 

Njen zaščitni znak? Kitke!

Obožuje v kitke spletene pričeske. Pravzaprav jih nosi tako pogosto, da so postale že njen zaščitni znak. Sicer prizna, da tako estetskih, kot jih ima tokrat, sama (še) ne zna splesti, zato se raje sprehodi do priljubljenega salona na Igriški ulici in delo zaupa frizerju Luki. Ob tem prisega na minimalistično ličenje, a nekaj drznosti rada pokaže vsaj z močno šminko.

2-001.JPG

V babičino omaro po Burberryjeve klasike

Ujeli smo jo na poti v službo – čeprav študira pravo, je njena trenutna zaposlitev bolj v modnih vodah, kar se čuti že v njenem slogu. Prisega na črnino, ki je tudi glavna barva njene garderobe, v kateri pa se najdejo tako ugodni kosi nizkocenovnih verig kot sta Zara in H&M, kot tudi kakšne dražje klasike.

Med njenimi najljubšimi je Burberry, kar nekaj njihovih kosov pa si je "sposodila" v babičini omari. Ljubljančanka, ki je že v mladih letih rada prebirala modno biblijo Vogue, obožuje tudi unikatna oblačila, ki ji jih po meri ukroji šivilija.

 

Fotografije in besedilo: Maja Fister


oddajte komentar

preberite tudi

Vrste seksa, ki jih preprosto morate doživeti

Odgovori na šest najbolj neprijetnih seksi dilem: Priznati ali zamolčati afero, spolno bolezen …

Zakaj se včasih spremeni velikost vagine in kako to vpliva na seks

ne spreglejte