Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Modni navdih: Rdeč mini top in rdeče maksi krilo? Zakaj pa ne!

Čeprav obstaja velika nevarnost, da je stajling v eni sami močni barvi videti preveč skladno, pa Kourtney Kardashian dokazuje, da temu ni vedno tako.

7.7.2016 ob 7:35

Screen Shot 2016-07-07 at 00.42.29.jpg

Najstarejša sestra klana Kardashian, sicer mama treh otrok, se po razhodu s Scottom Disickom pojavlja v vročih opravah, eno od njih smo si tokrat izposodili za četrtkov modni navdih.

Kourtney trenutno dopustuje na rajskih plažah, utrinke z otoka pa deli s svojimi sledilci na Instagramu. Rjavolaska je pozirala v kratkem topu iz Balmainove kolekcije pomlad/poletje 2015 in v lahkotnem širokem hlačnem krilu. Hlačnice so tako široke, da bi jih z lahkoto zamenjali s plisiranim maksi krilom.

On an island.

A photo posted by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Plisirano blago, ki plapola v vetru

Plisirana krila in hlačna krila so za letošnje poletne mesece napovedali tudi pri modni hiši Gucci, ki je na modne brvi poslala plisirane kose v živih barvah. Ti zaradi lahke teksture romantično plapolajo v vetru, tanek material pa ima tudi eno slabost – če pod njih obujete vrtoglave petke, obstaja možnost, da jih strgate s konico pete. Na srečo lahko pod njih obujete tudi poletne sandale, če gre za večerni sprehod po peščeni obali, pa greste brez slabe vesti lahko tako, kot Kourtney – bose!

Avtor: F. M.

Foto: Instagram, različni proizvajalci


oddajte komentar

preberite tudi

Dobrega poljubljanja se lahko naučimo (to je najboljša tehnika)

»Dragi bivši, hvala!« Pismo ženske, ki se je rešila destruktivne zveze

Izpoved ljubice: »Spim s poročenimi in jim tako rešujem zakon, ta mesec prihajam v Dubrovnik«

ne spreglejte