Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Moda predstavlja ogromen del Raiven

Raiven ni le pevka, gre za celostno podobo, ki jo 20-letnica nenehno gradi.

18.4.2016 ob 7:30

raiven_naslovna.jpg

Ljubitelji glasbe so Raiven spoznali na Emi, izboru pesmi za Evrovizijo, ljubitelji mode pa na ljubljanskem tednu mode. Tomaž Mihelič, agent pri modni agenciji Immortal Models, ki ima rad modo in obožuje Evrosong, je bil nad Raiven, ko jo je spoznal na Emi, tako navdušen, da jo je povabil k sodelovanju na LJFW. Tako je pevka v sredo doživela svoj prvi nastop v vlogi manekenke. »Počutila sem se odlično, revije so minile brez treme, vzdušje v zaodrju pa je neverjetno. Dekleta in fantje, ki se ukvarjajo z manekenstvom, so enkratni, vsi se odlično razumemo. Zato se veselim naslednjih dni, ko me še čaka delo tu, na ljubljanskem tednu mode,« nam je Sara oziroma Raiven povedala prvi večer tedna mode v Ljubljani. 

Sledite Mični na Facebooku.

»Moj nastop na tednu mode ne pomeni, da se bom podala med manekenke, gre za naključen dogodek. Tomaž Mihelič me je odkril na Emi in povabil k sodelovanju. Res pa je, da mi moda pomeni veliko, je ogromen del podobe Raiven, pa tudi kot Sara rada spremljam modo in modne revije. Vendar sem prvotno pevka in tako bo tudi ostalo. Priložnost, kot je udeležba na tednu mode v vlogi manekenke, se mi zdi super, a da bi modne revije postale moje delo, to pa ne,« pravi 20-letna pevka, ki očara s svojo izoblikovano podobo.

06_raiven.jpg

»Že od majhnega spremljam Elle in Vogue, vse revije sem pregledala in prebrala, moda je del mene. Pomaga mi, da se javnosti predstavim ne le kot glasbenica ampak kot celotna podoba. Raiven si ne predstavljam le kot pevko, temveč celostno. Vem, v katero smer si želim, gre za nekoliko temačnejši in odštekan slog. A pri tem sem previdna, saj ne želim izpasti kot klovn,« pravi in dodaja, da svoj slog še spreminja. »Osebni slog se nenehno razvija in tudi pri sebi upam, da bom lahko Raiven nadgrajevala, a bo čez deset let še vedno ista oseba. Pri tej nadgradnji si želim, da bi kdaj lahko vključila kreacije tandema Eric Matyash, zelo všeč mi je tudi Matic Veler, od tujih pa ne morem mimo Dolce&Gabbane. Konec koncev so prav vsi, vsak na svoj način, nekaj posebnega.

Edinstven slog, ki predstavlja pravo osvežitev na slovenski glasbeni sceni, je Raiven zasnovala z oblikovalko Leo Behek. Njeno kreacijo je nosila tudi na nastopu na Emi. »Vse, kar vidite na Raiven, je njeno delo,« nam je še povedala.

Raiven kot boginja

V vlogi manekenke se je na tednu mode Raiven premierno predstavila v kreaciji oblikovalke Janje Videc, ki je ustvarila kolekcijo Inanna, poimenovano po sumerski boginji, ki pooseblja ženski eros in lepoto, hkrati pa združuje številne navidezne opozicije, kot so ljubezen in vojna, svetost in seksualnost, svetlo in temno.

Avtorica: Da. M.
Foto: Jure Makovec, Žiga Intihar in agencija Mediaspeed


oddajte komentar

preberite tudi

Pet noro zabavnih seksi poz in trije razlogi, zakaj jih morate spoznati

Kaj pomenijo sanje o orgijah, prevari ali vrnitvi k bivšemu

Kako biti še boljša ljubimka (v spalnici in izven nje)

ne spreglejte